7 Април, 2021 11:15 1 628 0

Зидан: Победата ме радва, но чувствата са смесени

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • трудности-
  • похвали-
  • ливърпул-
  • шампионска лига-
  • винисиус

"Като цяло изиграхме много силен мач, но изпитахме сериозни трудности в началото на второто полувреме", заяви наставникът на Реал Мадрид

Зидан: Победата ме радва, но чувствата са смесени - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали отбора след победата над Ливърпул (3:1) в първия четвъртфинал в Шампионската лига. Над всички на терена беше бразилският нападател Винисиус Жуниор и Зизу го отличи специално.

"Победата ме радва, но чувствата са смесени. Като цяло изиграхме много силен мач, но изпитахме сериозни трудности в началото на второто полувреме. Гордея се с момчетата, но не забравям, че има и реванш. Ще се насладим на успеха и след това започваме да мислим за дербито с Барселона. Но първо трябва да се възстановим", каза Зидан.

"След почивката Ливърпул вкара гол с първия си удар в мача. Неприятно, но това е футболът. Подкрепям отбора си. Тези футболисти правят невероятни неща предвид обстоятелствата. След новината за положителния тест на Рафаел Варан просто взехме решение да играе Едер Милитао, не сме променяли нищо друго", обясни французинът.

"Много се радвам за Винисиус, той заслужаваше двата гола и имаше нужда от тях. Неговите усилия винаги са в полза на отбора. Сега ще добие повече увереност. Не знам дали това е бил най-добрият му мач за Реал, но да вкараш два гола на четвъртфинал в Шампионската лига е нещо специално", каза още Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА