7 Април, 2021 11:44 1 821 3

Извънредна премия в ЦСКА при елиминиране на Лудогорец

  • цска-
  • лудогорец-
  • ръководство-
  • премия-
  • елиминация-
  • купа на българия

Босовете на 31-кратните шампиони са решили да стимулират играчите, обещавайки им допълнителен бонус, чийто размер се пази в тайна

Извънредна премия в ЦСКА при елиминиране на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА ще получат извънредна премия, ако елиминират Лудогорец и се класират на финала за Купата на България. Първата среща между двата тима е на стадион „Българска армия“ от 19:30 часа тази вечер. Босовете на 31-кратните шампиони са решили да стимулират играчите, обещавайки им допълнителен бонус, чийто размер се пази в тайна.

„По принцип има обещана премия само при триумф в турнира. Сега обаче нещата стоят по друг начин, съперникът е силен тим и ще има специална награда, ако преодолеем Лудогорец“, коментираха пред колегите от "Блиц" от Борисовата градина.

Любослав Пенев най-вероятно ще заложи на по-нападателна тактика и ще пусне в игра само един опорен халф – Амос Юга. В защита ще действат четирима, като до последно няма да се знае кой ще бъде десен бек – Иван Турицов или Тибо Вион. На върха на атаката ще видим отново зимното попълнение Жорди Кайседо.

Лудогорец ще бъде в състава си с Антон Недялков и Светослав Дяков, които са напълно възстановени. Партньор на Дяков като дефанзивен халф ще е Баджи. Десподов ще е на познатата си позиция вляво на атаката, вдясно – Текпетей, а Каули ще играе зад централния нападател Клаудио Кешерю.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    4 2 Отговор
    И всичките пари на света да им дадът все тая. То е въпрос на качества и организация.
  • 2 Мимч

    3 0 Отговор
    А от къде пари,нали спестяват уж за стадион,ама като гледам,май че ще остане на онази снимка,дето показваха,а и парадираха за него и рекетираха държавата....
  • 3 бай Киро

    0 0 Отговор
    да го набутаме на говедата другото е пунта мара за чиии ми е тая купа