Last news in Fakti

7 Април, 2021 13:33 1 328 0

Росен Кирилов: Чака ни много тежък мач със Славия

  • цска 1948-
  • кирилов-
  • важност-
  • славия-
  • точки-
  • efbet лига-
  • контузени-
  • състав

"Всяка точка е ценна и за двата тима", заяви наставникът на ЦСКА 1948

Росен Кирилов: Чака ни много тежък мач със Славия - 1
Снимка: cska1948.bg

Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов заяви, че отборът му го очаква много тежък мач със Славия, тъй като всяка точка е жизненоважна за "белите" и те ще дадат максимума от себе си, за да спечелят срещата. Той допълни, че е доволен от показаното в тренировъчния процес от своите футболисти, които са амбицирани да постигнат добри резултати до края на първенството.

Мачът между Славия и ЦСКА 1948 в петък от 19:30 часа на стадиона в столичния квартал "Овча Купел".

"Отборът се готви сериозно за мача със Славия. Чака ни много тежък двубой, тъй като всяка точка е ценна и за двата тима. Амбицирани сме да направим добър мач и да победим. Имахме доста национали и контузени играчи, тази седмица успяхме да се съберем всички. Видях едни амбицирани и добри футболисти. Тренират с изключително желание и са амбицирани да постигнат добри резултати до края на първенството. Тези три седмици бяха като една миниподготовка".

"Славия ще успее да се възстанови от мача с Арда до петък и ни чака много тежък двубой. Всяка точка е жизненоважна за тях. Това е отбор с традиции, има добри футболисти - и опитни, и млади. Те могат да ни изненадат, както и ние тях. Сигурен съм, че част от момчетата от нашия отбор ще са част от националния тим след време".

"Искаме за всеки мач да се подготвим максимално добре и да извлечем максимума. Не си правим сметки. Срещу всеки противник трябва да сме подготвени и мобилизирани, това е целта на всички в клуба".

"Форматът на първенството е интересен. Нашият клуб е против смяната на формата и връщането на формата с 16 отбора", каза Кирилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА