Last news in Fakti

8 Април, 2021 09:16 1 117 0

Карантина бави трансфера на Робърта в Ди Си Юнайтед

  • найджъл робърта-
  • футбол-
  • левски-
  • ди си юнайтед

Това е така, тъй като е по нареждане на местните власти, защото той пристига в Америка от Европа

Карантина бави трансфера на Робърта в Ди Си Юнайтед - 1

Бившият нападател на Левски все още не е официализирал трансфера си в американския Ди Си Юнайтед. Нидерландецът от няколко дни е в САЩ, но все още не е преминал задължителните медицински прегледи, за да парафира личния си договор с клуба от МЛС.

Причината за забавянето е, че 23-годишният футболист в момента е под карантина. Това е така, тъй като е по нареждане на местните власти, защото той пристига в Америка от Европа.

Левски се очаква да получи 1.2 милиона долара за правата на Робърта. Част от тази сума ще отиде и за бившия клуб на нападателя - Камбуур. „Сините“ пък ще получат процент от следващ трансфер на нидерландеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА