Last news in Fakti

8 Април, 2021 09:33 1 351 0

От Ман Юнайтед готови да предложат рекорден договор на Пол Погба

  • пол погба-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Настоящият контракт на 28-годишния играч е до юни 2022 година

От Ман Юнайтед готови да предложат рекорден договор на Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед изглежда ще направи всичко по силите си, за да задържи халфа Пол Погба в редиците си. Шефовете на клуба са готови да предложат рекорден договор на французина, за да го убедят да преподпише, твърди "The Mirror".

Настоящият контракт на 28-годишния играч е до юни 2022 година. На този етап преговорите за подновяването му зациклиха и това сериозно притеснява шефовете на "Олд Трафорд". Затова в момента Ед Уудуард се колебае между две възможности. Първата е да вдигне сериозно офертата към Погба, с надеждата да го убеди да преподпише. Втората опция е да го пусне на пазара през лятото. В клуба въобще не се разглежда вариант французинът да бъде изпуснат като свободен агент през следващото лято.

В Манчестър Юнайтед все още имат няколко варианта пред себе си, защото няколко отбора имат интерес към Погба. Най-често името на французина се свързва с Ювентус, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. Ако се стигне до варианта с продажбата на халфа, от "Олд Трафорд" ще се опитат да вземат максимално голяма сума за него, като се твърди, че няма да го пуснат за по-малко от 100 милиона евро.

Погба сериозно подобри представянето си през този сезон с екипа на "Червените дяволи". До момента той има 5 гола и 4 асистенции в 31 мача във всички турнири. Той обаче бе преследван и от контузии, които на моменти объркаха римътма в представянето му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА