8 Април, 2021 10:26 1 579 0

Томас Мюлер: Някак успяхме сами да се простреляме в крака

  • томас мюлер-
  • псж-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Винаги се говори за головете, които си получил, но едва ли някой щеше да има някакви забележки, ако бяхме спечелили с 5:3 или 6:3

Томас Мюлер: Някак успяхме сами да се простреляме в крака - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер не бе доволен от загубата с 2:3 от Пари Сен Жермен на 1/4-финала в Шампионската лига. Той отбеляза втория гол за своя тим в мача, но смята, че баварците е трябвало да вкарат много повече след положенията, които създадоха.

"Трябваше да отбележим много повече. Винаги се говори за головете, които си получил, но едва ли някой щеше да има някакви забележки, ако бяхме спечелили с 5:3 или 6:3. Но някак успяхме сами да се простреляме в крака. Сега ще трябва да търсим обрат в реванша", заяви Мюлер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА