8 Април, 2021 15:00 1 949 4

Дисципът глоби ЦСКА заради псувни на мача с Лудогорец

  • цска-
  • футбол-
  • лудогорец

Нападателят на шампионите Бърнард Текпетей също е глобен с 1000 лева заради обида, а състезателните му права са спрени за един мач

Дисципът глоби ЦСКА заради псувни на мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия на БФС проведе заседание след полуфиналите за Купата на България и след това публикува решенията си на официалния сайт на футболната ни централа.

Става ясно, че ЦСКА е глобен с 1000 лева заради обидни и нецензурни реплики, направени по време на мача с Лудогорец.

Нападателят на шампионите Бърнард Текпетей също е глобен с 1000 лева заради обида, а състезателните му права са спрени за един мач.

Текпетей има наказание от един мач и глоба от 300 лева и заради червения си картон на мача с ЦСКА. Родният национал Сисиньо също ще пропусне един мач и ще плати парична санкция от 250 лева за натрупани картони.

Защитникът на Арда Алекс Петков е със спрени права за един мач и глобен с 250 лева заради натрупани картони.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 1 Отговор
    СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ
  • 2 НЕучуден

    4 2 Отговор
    Специфични особености на селския манталитет на отбора от Лоич
  • 3 ЦСКА Лондон

    2 3 Отговор
    ЦСКА с тия "слабаци" разкова многомилионната селекция на частния проект на Гела и само късмета не им позволи да ги победят. Да, Жеферсон е най-слабият бразилец играл някога в ЦСКА, но отборът, като цяло игра много добре. Относно Чинков, та това е личния придворен съдия на Гела. Няколко незаслужени титли им е донесъл лично той със своето съдийство. Когато обаче стане дума за мач за купата на България, тогава съдиите са обективни, защото големите пари идват само от шампионската титла. А тя е узорпирана вече 10 години от един самозабравил се и ненаял се олигарх.
  • 4 номер2

    0 1 Отговор
    И защо ги глобяват? Те по друг начин не могат да говорят!