Last news in Fakti

9 Април, 2021 15:50 5 271 5

Димитър Илиев: Показах надменност, за което съжалявам!

  • димитър илиев-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

И по-големи футболисти са изпускали такива положения

Димитър Илиев: Показах надменност, за което съжалявам! - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев бе награден за Играч номер 1 на 22-ия кръг в efbet Лига. Националът беше попитан за коментар за големия му пропуск по време на мача с Царско село в четвъртък (2:0).

Нападателят призна, че е подходил надменно, за което съжалява.

„И по-големи футболисти са изпускали такива положения. Показах надменност, за което съжалявам. Много време ще ме е яд за това положение. Ако бяхме загубили точки заради този мой пропуск, щеше да ми е много по-тежко. Мислих, че съм отбелязал и не подходих сериозно. Извиних се. Хубавото е, че не беше фатално. Добре е, че ги няма „Господари на ефира“, защото щяха да ми връчат още една статуетка (смее се)“.

„Надявам се да имаме по-добри резултати с националния отбор. Имаше нови лица, които се показаха по добър начин. В последния мач срещу Северна Ирландия имахме трима защитници на крехка възраст. Също дебютиращ вратар. Илиан Илиев-младши също ми направи добро впечатление. Филип Кръстев, Доминик Янков... Млади момчета с бъдеще. Видяхме, че Вальо Антов на 20 години е готов да бъде стълб в защитата на националния отбор. Трябва обаче да погледнем реално, че играхме срещу изключително силни отбори. Срещу Италия стояхме много добре. В Северна Ирландия имахме нелоши контраатаки и с доза късмет можехме да победим. Това е основа, върху която трябва да стъпим. Има контроли след два месеца, в които треньорите ще могат да работят върху схемата, която се налага. Надявам се полека-лека да тръгнем към положителна насока“, каза още Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 567

    10 2 Отговор
    Нямали пари да се обръсне
  • 2 8888

    6 2 Отговор
    Като не им се плаща така правят "големите футболисти"
  • 3 Тоя

    6 1 Отговор
    Да не е от Алкаида ?
  • 4 Футболът ни

    5 0 Отговор
    Така има и добри футболисти , които са пропускали. Какво да говорим за некадърника. За жалост в България играят само тези, които за нищо не стават и не ги искат навън. Нямаме пари - нямаме и футболисти. Имаме някакви палячовци, които като ритнат и всеки път е изненада къди ще падне топката. При условие,, че бъгат като на забавен каданс.
  • 5 Оли гьо Френ

    3 0 Отговор
    И други са правили такива пропуски и ги въртят в целия свят с години! Особено много ще се изненадват зрителите, когато разберат, че това е футболист N1 на БГ и национал!