Last news in Fakti

10 Април, 2021 15:30 2 066 0

ПСЖ иска да смени Мбапе с Роналдо

  • роналдо-
  • заместник-
  • ювентус-
  • мбапе

Португалецът е фаворит за заместник на младия французин

ПСЖ иска да смени Мбапе с Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо може да се превърне в заместник на Килиан Мбапе, ако френският стрелец напусне през предстоящото лято, съобщава днес “Тутоспорт”. Двамата играчи са в сходна ситуация, тъй като договорите им изтичат след година, а те все още не са преподписали. Мбапе е увещаван настоятелно от парижани да остане, но все още не е подновил своя контракт и продължава да бъде свързван с Реал Мадрид.

Именно при подобно развитие на нещата и напускане на Мбапе в посока “лос бланкос” от ПСЖ са решили да се опитат да запълнят празнината с португалската легенда. От Юве поне засега са категорични, че не желаят да се разделят с Роналдо, но в различни медии все по-често се появяват информации, че от там все пак бих разгледали оферта на стойност 30 милиона евро, а по този начин ще си спестят и голямата му заплата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА