Last news in Fakti

10 Април, 2021 20:55 1 395 2

Милан потрепери, но взе трите точки срещу Парма

  • милан-
  • ибрахимович-
  • парма-
  • червен картон-
  • серия а-
  • класиране-
  • ребич-
  • кесие-
  • галиоло-
  • леао

"Росонерите" спечелиха с 3:1, Ибрахимович си изкара директен червен картон

Милан потрепери, но взе трите точки срещу Парма - 1
Снимка: БГНЕС

Милан постигна трудна победа с 3:1 като гост на Парма в мач от 30-ия кръг на Серия А. Попаденията за „росонерите“ отбелязаха Анте Ребич, Франк Кесие и Рафа Леао. Точен за домакините бе Галиоло. Възпитаниците на Стефано Пиоли си усложниха неимоверно задачата, след като през втората част Златан Ибрахимович бе изгонен с директен червен картон заради реплика към главния съдия. С тези три точки седемкратният европейски клубен шампион събра 66 пункта и остава на втората позиция. "Дуковете" от своя страна са предпоследни с едва 20.

В шестата минута Кесие отправи изключително мощен шут с десния крак, но Сепе се намеси със сетни усилия и спаси. В осмата минута Ибрахимович намери непокрития Ребич в наказателното поле, той се обърна и по техничен начин простреля в горния ляв ъгъл стража за 0:1.

3 минути след това Чалханоглу изпълни пряк свободен удар и потърси Ибрахимович, но шведът не успя да засече с крак. В 38-ата минута Чалханоглу видя на далечната греда Златан, който се извиси над всички и отправи удар с глава, ала топката мина над вратата.

В 44-ата минута Франк Кесие вкара общо 11-ия си гол във всички турнири през този сезон, след като Ибрахимович подаде на Ернандес пред наказателното поле, а той продължи с едно докосване към котдивоареца, който мигновено намери десния ъгъл на Сепе за 0:2. В 50-ата минута Кесие отклони към Ибра, който влизаше отляво в пеналтерията, но изстрелът на шведа бе право в ръцете на Сепе.

Секунди по-късно Куцка изпълни задна ножица след разбъркване в наказателното, но коженото кълбо профуча на сантиметри над напречната греда.

В 60-ата Ибрахимович изненадващо беше отстранен от игра с директен червен картон. Най-вероятно 39-годишният голмайстор е обидил съдията Фабио Мареска, който по-рано през сезона по подобен начин изгони и наставника на Интер Антонио Конте

В 66-ата минута Пеле свали топката към Галиоло в малкото наказателно поле и централният бранител прониза Донарума за 1:2.

В 76-ата минута Корнелиус си проби път за стрелба в пеналтерията, но опитът му за гол мина вляво от очертанията.

Бани имаше прекрасната възможност в продължението на мача да донесе равенството, но ударът му с глава, засичайки на далечната греда след центриране профуча агонизиращо близо до левия страничен стълб на Донарума. В ответната контраатака Рафа Леао се озова сам срещу Сепе след пас на Далот и с хладнокръвно докосване оформи крайното 1:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухълист🤓🏴🌚

    1 1 Отговор
    Мухлян за поредна година тръгнаха с голямата кошница, но накрая пак с калъфките както обикновено.
  • 2 acm

    0 0 Отговор
    Теоритично още имат шанс за титлата, само трябва да побеждават във всеки мач, а Интер да падат във всеки техен мач