11 Април, 2021 11:30 2 122 8

Бащата на Джокович пак подхвана Федерер: Той е голям шампион, но не е добър човек

  • джокович-
  • баща-
  • величие-
  • съперници-
  • нападки-
  • федерер-
  • тенис

"Новак е велик шампион, какъвто светът няма да има отново", смята Сърджан Джокович

Бащата на Джокович пак подхвана Федерер: Той е голям шампион, но не е добър човек - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, направи поредно скандално изявление, с което напомни на света за "голямата си уста“. Сърбинът критикува Роджър Федерер, нещо, което прави не за първи път. Джокович-старши припомни сблъсъка между Швейцария и Сърбия в турнира за купа „Дейвис“. Тогава Новак на няколко пъти поиска медицинско прекъсване по време на мача си срещу Стан Вавринка, а впоследствие Федерер определи поведението му на корта като „шега“.

"Преди около 15 години Федерер атакува моя син, а тогава той беше много млад - на 18-19 години, заяви Сърджан Джокович през тв канала К1 в родината си. - Знаех, че някой ден ще се появи тенисист, който ще го задмине. Казах, че той е велик шампион, най-добрият по онова време. Но колкото е голям шампион, Федерер не е добър човек.“

Новак Джокович наскоро подобри рекорд на Федерер - по брой седмици като №1 в световната ранглиста. Той има 18 титли от Големия шлем, а швейцарецът и Рафа Надал са с по 20. Сърджан Джокович обича да напада словесно съперници на своя син, а също така медиите и феновете. Той нерядко се оплаква, че Новак не получавал необходимото признание.

В същото интервю казва, че Ноле е спортист, "какъвто светът няма да види отново“.

"Очевидно е, че световните медии нямат добро мнение за нас, дразним ги постоянно, реди Сърджан. Да ви кажа, ние не искаме да бъдем част от вашия объркан свят. Съжалявам, че не харесвате Новак. Просто говоря истината. Какво друго да правя? Те клеветят Новак и казват толкова много ужасни неща за него, че е просто невероятно. Моите отговори са много по-ясни в сравнение с начина, по който третират един велик шампион, какъвто светът няма да има отново.“

През миналата година Сърджан Джокович излезе с тирада срещу Григор Димитров, когото изкара виновен за заразяването на тенисисти, треньори и т.н. по време на турнирите „Адрия къп“, преминали без спазване на никакви мерки срещу COVID-19 в Белград и Загреб.

По думите му Димитров нанесъл големи вреди на семейството му, Сърбия и Хърватия, тъй като бил хванал заразата в България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фидел

    6 2 Отговор
    А то пък твоя циркаджия голям човек нали? Все някой ви е виновен за грешките нали
  • 2 Този

    8 2 Отговор
    е идиот.Все другите му виновни.Последно беше обвинил,че Гришо ги е "коронясъл" в Загреб.

    Коментиран от #3

  • 3 Реалност

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Този":

    Ами че той Гришо си ги ковидяса, дори сам си призна
  • 4 Wee

    9 2 Отговор
    Сърбите са си гадно племе по принцип .

    Коментиран от #6

  • 5 Емо

    5 1 Отговор
    Този грозник джокович да не е на пет години, че баща му се обяснява?
  • 6 Тенисексперт

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Wee":

    Докога ще ни занимавате с този сръбски простак???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 1111

    0 0 Отговор
    Србе на врбе!