11 Април, 2021 13:57 1 311 8

Николай Киров: Заслужихме си точката срещу ЦСКА

  • киров-
  • арда-
  • цска-
  • равенство-
  • заслуга-
  • усилия

"Заслужавахме да изравним с цялостното си поведение, независимо от проблемите, които имахме", каза Белия

Николай Киров: Заслужихме си точката срещу ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Арда Николай Киров сподели след равенството 1:1 с ЦСКА, че тимът му е заслужавал да изравни с цялостното си поведение на терена.

"С футболистите коментирахме, че в Разград не бяхме надиграни, а загубихме. Коментирахме, че трябва да растем. Днес съдбата ни го върна и в последната секунда изравнихме. Заслужавахме да изравним с цялостното си поведение, независимо от проблемите, които имахме. Направихме няколко интересни атаки. Самочувствието се повдигна в някои състезатели, което е много хубаво преди реванша със Славия за Купата. Двубоите за Купата и първенството са коренно различни. За първенството има още двубои, в които може да наваксаш, докато в Купата не е така. Нормално е там да има повече напрежение. Аз го очаквах, надявам се във вторник да поспадне", заяви Киров.

"В целия отбор днес нямахме сериозен ръст и имахме проблем при статичните положения. Хубавото е, че хора, които промениха своите позиции, се справиха добре. Има какво да се работи в завършващата фаза, правим го всяка седмица. Има какво да се желае. Днес бяхме стабилни в защита, което дава спокойствие в отбора. Васил Симеонов се справи добре, не видях да има притеснение в него. Караджов е с натрупани картони не и исках да го рискувам.

Видях, че има по-голямо самочувствие днес отборът това е важното. Предстои ни важен и труден двубой. Надявам се това да се запази до вторник. Трябва да успеем да се справим. Надявам се някой от контузените да се оправят, за да могат да се правят ротации. Длъжни сме да се справим и мисля, че ще успеем да го направим", завърши наставникът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичовото

    3 3 Отговор
    Ам ся тва е. Ако има недоволни - да си знаят - супата. Аз съм тук за малко - ша пуема и аз не знам накъде вече.
  • 2 ЦЕСЕКАР

    2 3 Отговор
    Прав е Киров.
    Мача е 90 + минути а не като вкараш и втори мач подред спираш да играеш.Няма манталитет.Играе се за едното име.Има футболисти в отбора но нямат шампионски мислене.Не заслужаваме с такава игра за бъдем шампиони.Занев още преди мачовете на националите показа, че вече е приключил с сериозния футбол у нас. 2 мача = 2 грешки = 4 точки.И това с късмет защото ако имаше време можеше и да загубим.Нямаме ресурса да сме 1.Само с едното име не става.
  • 3 Помак от микре

    2 2 Отговор
    Еси ли смисъл кога на найси значение ибрици с тире
  • 4 Чорбата

    3 1 Отговор
    Време е да се свали окупацията на Армията от лоешките навлеци !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Този се прави на кьорав, като рефера...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    1 0 Отговор
    Що триеш бре Домус Ага...