Last news in Fakti

12 Април, 2021 11:32 1 298 0

ЦСКА 1948 дебне Левски и Славия за таланти

  • цска 1948-
  • футбол-
  • таланти-
  • левски-
  • славия

Ръководството на клуба е твърдо решено да преследва целите си само с родни кадри и шансът, който дават на българските футболисти да работят в отлични условия и да получават доверие, е силна притегателна сила

ЦСКА 1948 дебне Левски и Славия за таланти - 1

От ЦСКА 1948 правят всичко възможно да подсилят своята школа и активно търсят добри футболисти. Те са небелязали няколко момчета от различни възрасти, които тренират в школите на Славия и Левски и вече търсят контакт с родителите им, за да ги убедят да се преместят при тях, информира Мач Телеграф.

Ръководството на ЦСКА 1948 е твърдо решено да преследва целите си само с родни кадри и шансът, който дават на българските футболисти да работят в отлични условия и да получават доверие, е силна притегателна сила. От клуба имат практика да отпускат и стипендии за някои от най-надарените деца, което е още един коз пред техните семейства.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА