Last news in Fakti

12 Април, 2021 10:09 2 582 3

Футболен талант е в кома след ужасяващ сблъсък с вратар

  • кикер кралево-
  • милош джурович-
  • футбол-
  • цървена звезда-
  • кома-
  • инцидент

В средата на първото полувреме той се сблъсква с вратаря на тима от Белград и остава на лежи на терена

Футболен талант е в кома след ужасяващ сблъсък с вратар - 1
Снимка: Facebook

Талантът на Кикер Кралево - Милош Джурович е в кома след инцидент по време на мач с Цървена звезда от младежкия шампионат на Сърбия. В средата на първото полувреме той се сблъсква с вратаря на тима от Белград и остава на лежи на терена. Лекарите на отбора веднага се втурват да помагат на Джурович, а малко след това младият футболист е откаран в болница с дежурната линейка на стадиона. В клиниката обаче състоянието му се влошава.

„Преживявам някакъв ужас! Бях със сина си в болницата вечерта и исках да остана да нощувам при него. Лекарите обаче казаха да не се безпокоя и ще ми се обадят сутринта, за да ми кажат как е минала нощта. Прибрах се в Кралево, а в 4:30 сутринта лекарят ми се обади да се върна спешно в Белград. Състоянието на Милош се е влошило и той е преместен в интензивното отделение, където е поставен в изкуствена кома“, разказа бащата Владан Джурович.

Според информацията от болницата, състоянието на младия футболист е стабилизирано. Очаква се през тази седмица той да премине през преглед със скенер и всички останали процедури, поискани от лекуващия екип. От Сръбския футболен съюз обещаха, че ще осигурят всичко необходимо за лечението ма Милош Джурович.

Президент на Кикер Кралево е бившият футболист на Славия Раде Тодорович, който игра за "белите" в периода 2000-2002 г.

Draga KIKER porodico , prijatelji...i svi VI,znani i neznani...u ovim najtezim trenutcima od osnivanja nase FC Kiker...

Публикувахте от FC Kiker Kraljevo в Неделя, 11 април 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слаби глави

    5 4 Отговор
    Не са като банкянските тикви

    Коментиран от #2

  • 2 Pich

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Слаби глави":

    И под тази новина ли намери начин за политика да говориш?
  • 3 Name

    2 2 Отговор
    Като коне с капаци са някои ритнитопковци.