12 Април, 2021 12:39 1 863 1

Брендън Роджърс призна, че се чувства предаден от четирима свои играчи

  • футбол-
  • брендън роджърс-
  • лестър-
  • джеймс мадисън-
  • айосе перес-
  • хамза чъдури-
  • харви барнс

Този мач беше много важен за нас, но някои неща са по-големи от футбола

Брендън Роджърс призна, че се чувства предаден от четирима свои играчи - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс призна, че се чувства предаден от четирима свои играчи. Това са Джеймс Мадисън, Айосе Перес, Хамза Чъдури и Харви Барнс. Всички те са важни фигури в състава на "лисиците", като трима от тях е трябвало да играят в злополучния двубой с Уест Хам, докато Барнс все още е контузен и само поради тази причина в момента не е част от плановете. Роджърс обаче е извадил първите трима, защото те са нарушили мерките, наложени заради пандемията, и са отишли на парти миналата събота.

"В личен план бяха горчиво разочарован. Това бе сериозно нарушение. Целта ми, когато дойдох в Лестър, бе да изградя стандарти както на терена, така и извън него. Тези играчи паднаха доста под тях, и то когато се борим да завършим подобаващо един наистина вълнуващ сезон. Момчетата, които не бяха включени в състава за мача срещу Уест Хам, по принцип трябваше да бъдат в него. Те обаче не бяха вследствие на тяхното поведение. Направиха грешка и бяха наказани. Това вече е в миналото, въпреки че не беше идеалното време за това. Този мач беше много важен за нас, но някои неща са по-големи от футбола", заяви Роджърс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    БРИТАНСКАТА ФУТБОЛНА МАФИЯ -СЪСТАВЕНА ОТ ЛОРДОВЕ И СЪРОВЕ "БОГАТЕЕ" -КУПУВАЙКИ ФУТБОЛНИ БО КЛУЦИ ;ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ОТБОРИ И МАНИПУЛИРА ПЪРВЕНСТВОТО !!! А "СЪПРОТИВАТА" НА СОБСТВЕННИЦИТЕ НА ОТБОРИТЕ- НЯМА КЪМ КАКВО ДА СЕ НАСОЧИ !!!!!!!!