Last news in Fakti

12 Април, 2021 15:44 3 141 0

Съдията на Класикото скочил на Меси

  • ел класико-
  • лионел меси-
  • хесус хил мансано

Хесус Хил Мансано и капитанът на "лос кулес" Лионел Меси са влезли в пререкание за някои от съдийските решения

Съдията на Класикото скочил на Меси - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Изключително интересен момент се е разиграл в края на мача между испанските Реал Мадрид и Барселона от поредния кръг на Ла Лига. В него бяха замесени главният рефер на двубоя Хесус Хил Мансано и капитанът на "лос кулес" Лионел Меси.

Двамата са влезли в пререкание за някои от съдийските решения, а поводът бил фактът, че Мансано не разгледа ситуацията от последните минути на Ел Класико, в която Барселона претендираше, че има дузпа за тях. Както е известно, каталунците смятат, че Ферлан Менди е фаулирал Мартин Брайтуейт в наказателното поле на "белите".

"Sport FM" твърди, че Меси е заявил на арбитъра: "Покажете уважение, говорете нормално". На което Мансано е отговорил със следното: "Ти знаеш ли футболните правила? Ако не ги знаеш, ще ти ги обясня по-късно".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА