12 Април, 2021 19:08 1 619 6

Венци Стефанов представи Заги и заяви: Ние сме бойци на тихия фронт

  • венци стефанов-
  • венцеслав стефанов-
  • славия-
  • златомир загорчич

„Нормално е този дисбаланс в резултатите на Славия. И Ливърпул бяха на първо място, а сега не са, Барселона, Реал..", коментира босът на Славия

Венци Стефанов представи Заги и заяви: Ние сме бойци на тихия фронт - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов представи Златомир Загорчич като нов треньор на „белите”. Стефанов призна, че има сериозен дисбаланс в резултатите на столичани, като даде за пример случващото се при английския шампион Ливърпул, който също не постига добри резултати през тази кампания.

„Има приоритети пред Славия – и Купата, и концентрацията. Чухте треньора, ние сме бойци на тихия фронт. Той знае, че каквото се разберем, това е. Ние и преди това не сме подписвали договори с него. Контрактите между мъже не представляват нищо, стискаш си ръката и гледаш напред. Лист хартия е просто", анализира босът на Славия.

„Нормално е този дисбаланс в резултатите на Славия. И Ливърпул бяха на първо място, а сега не са, Барселона, Реал.. В случая лошото е, че се случи на нас, но трябва да покажем, че сме мъже и да се изправим. Тук сме, за да работим и променим нещата. В това се състои цялата философия. Ако седнем да го мислим, отгоре-надолу, отляво-надясно – това са неща само за журналистите и статистиката. Всички привърженици и хора със Славия искат отборът да е добре", говори Стефанов.

„Не искам провокационни въпроси. И с Тарханов, и със Заги винаги сме се разделяли като мъже и приятели. Виждаме, че има недобри игри и трябваше нещо да се промени. Обикновено е треньорът този, с който клубовете се разделят. Тарханов не е виновник, а главните виновници са в тези в съблекалнята. Заги има достатъчно знания и възможности да промени това нещо към по-добро. Обстановката във Славия винаги е била нормална. При нас няма простотия, ексцесии, интриги, клинове в отбора. Сядаме, разясняваме като мъже, говорим като мъже, разделяме се като такива и се срещаме. В края на краищата животът изисква първо да сме коректни един към друг, за да имаш сурат да погледнеш после този човек”, коментира Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Венци Стефанов представи Заги и заяви: Ние сме бойци на тихия фронт. Знаем Венци ти от кои си, нали ти уреди Нинова да се срещне с Решетников и осигури преводач в лицето на дъщерята на Нора Ананиева, свинските черва лъснахте тогава, и не слагай тази фланелка с лика на Путин щото го правиш дебел.
  • 2 Иван Грозни

    5 0 Отговор
    Бат Венци е клонинг на Боко. И той първенец като цитираните от него отбори. Незнам колко му е тих фронта ама като влезе в тоаледната квартала се тресе.
  • 3 Славия

    6 0 Отговор
    Много е колоритен чичо Венци , но най си обича черното ТоТо с Гигов едно време си правеха точни резултати ....Славия -локо софия винаги беше я обръщалка я пурвото еденица второто двойка.... НЕЗЕМНА СИЛА Е И разгледайте мачовете едно време с Беласица петрич специално внимание на тия мачове Славия-Беласица....
  • 4 Луд умора няма

    4 0 Отговор
    Присмехулника Венци дава примери с отбори от друга галактика! В стремежа си да е оригинален, издава простотията си. Защото в страните, които имат ниво в това занимание футбол, никой и никога не е сменял треньорите като носни кърпички. А и гения Заги има толкова акъл - един път изгонен - винаги обувките ти ще сочат към вратата. Как ще имат дпверие един към друг? Цирк Буш!
  • 5 Коледар

    0 0 Отговор
    Право дума чичо Венци, нека е любов и щастие! Да са живи и здрави децата!
  • 6 Един от многото

    0 0 Отговор
    Чичко Свинци пак пръдна.А, извинявам се,бил казал нещо.