Last news in Fakti

13 Април, 2021 10:36 1 717 1

Левски се разбра за дълг от около 100 хиляди евро

  • здравко димитров-
  • левски-
  • септември симитли-
  • дълг-
  • лиценз

Заради задълженията на „Герена“ можеше и да не получат професионален лиценз

Левски се разбра за дълг от около 100 хиляди евро - 1
Снимка: sportal.bg

Шефовете на Левски са успели да стигнат до споразумение с ръководството на втородивизонния Септември София относно дълга, който имаха заради трансфера на Здравко Димитров. Преди около месец се появиха информации, че „сините“ имат да плащат около 100 хиляди евро за младия футболист. Дори имаше опасения, че заради този дълг на „Герена“ може и да не получат професионален лиценз.

Сега стана ясно, че двете страни са постигнали споразумение и, че вече няма никакъв проблем.

Здравко Димитров пристигна в Левски преди началото на сезон 2019/2020. Тогава заедно с него от Септември при „сините“ отиде и халфът Асен Чандъров - син на боса на втородивизионния клуб Румен Чандъров. Полузащитникът обаче бе под наем и изкара само един полусезон на „Герена“. В момента той е част от румънския Академика Клинчени.

Здравко Димитров е титуляр в състава на Левски през този сезон. В момента обаче той обаче се възстановява от контузия. Дотук през кампанията фланговият футболист е изиграл 20 мача за Левски, в които е вкарал 2 гола. Общо за „сините“ той има 37 срещи във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    6 0 Отговор
    И не се разбра,какво са се разбрали....