Last news in Fakti

13 Април, 2021 13:06 2 018 3

Още един от ЦСКА си стяга багажа

  • джером синклеър-
  • цска-
  • любослав пенев-
  • футбол

В момента Джером Синклеър се възстановява от травма в рамото и не е ясно кога ще е на разположение на Ел Голеадор

Още един от ЦСКА си стяга багажа - 1

След като преди мача с Арда (1:1) треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че дните на Адалберто Пеняранда на „Армията“ изглеждат преброени, по всичко личи, че и другият футболист, който играе за „червените“ под наем от Уотфорд – Джером Синклеър, е на път да напусне след края на сезона, пише „Мач Телеграф“. В момента англичанинът се възстановява от травма в рамото и не е ясно кога ще е на разположение на Ел Голеадор.

Дори и обаче той да оздравее скоро, не е изключено Пенев да го зачеркне, като развръзката е ясна – Синклеър няма бъдеще на при „червените“. Причината се крие в това, че от ЦСКА не може да си позволят неговата заплата, която е огромна за родните стандарти и той ще се върне в почти сигурния нов член на Висшата лига. Там директор е бившият шеф на „червените“ Кристиано Джарета, като именно той прати на „Българска армия“ Синклеър и Пеняранда.

Англичанинът има 17 мача за тима, в които вкара един гол – на Арда при 1:1 в Кърджали. 11 са участията му в елита, 4 за Купата и 4 в Лига Европа.

Колкото до Пеняранда, то той има контузия, заради която ще претърпи операция. Така венецуелецът гори до края на сезона и почти сигурно няма да носи повече екипа на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 3 Отговор
    Най добре е Ганчев да им каже на всички да си стегнат багажа да ги качи на оня таралясник дето се запали и направо в Микре.
  • 2 Той

    0 0 Отговор
    Само заплатаджии и мекици в ЦСКА.
  • 3 Юлиян Ефенди

    0 1 Отговор
    Инджов ага дали плаща на Джуджака да остане на хартия до м. юни 2021 г.?