13 Април, 2021 17:15 1 671 1

Клоп: Няма какво да губим на реванша с Реал Мадрид

  • клоп-
  • шампионска лига-
  • реванш-
  • загуба-
  • ливърпул-
  • реал мадрид

"Когато си загубил с 1:3 първата среща, изглежда, че вече почти си отпаднал", заяви мениджърът на Ливърпул

Клоп: Няма какво да губим на реванша с Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че когато си паднал с 1:3 в първия мач, няма какво да губиш в реванша и трябва да дадеш всичко от себе си, за да опиташ да обърнеш нещата в своя полза. По този начин германският специалист коментира утрешния двубой с Реал Мадрид от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига.

"Когато си загубил първия мач с 1:3, изглежда вече почти си отпаднал, така че няма какво толкова да губиш, но ние със сигурност ще се опитаме да продължим напред. Това е работата, която трябва да свършим. Те бяха по-силни от нас, а ние не бяхме толкова добри, колкото можем да бъдем. Това обаче беше само първата част от този сблъсък. Резултатът и качеството на съперника са проблем. Допълнителният проблем е, че няма да има фенове на стадиона. Затова самите ние трябва да създадем наша собствена атмосфера".

"Качеството, което Реал има, ни задължава да се защитаваме на възможно най-високо ниво, а това е нещо, което не успяхме да направим в миналия мач. Ще бъде много важно да запазим чиста мрежа. След двубоя с нас Реал победи и Барселона, така че те са в много добра форма. Ако успеем да създадем повече възможности, отколкото в Мадрид, което е напълно възможно, тогава ще видим какво ще стане".

"Трябва да се върнем отново в това състояния на духа, в което започваме да вярваме. Това, което трябва да направим, е съвсем ясно - да играем като в най-добрите си дни".

"Винисиус е изключителен талант. Всеки знаеше това и преди мача в Мадрид. Впечатлен съм, но не и изненадан. От доста време Кроос е един от най-талантливите футболисти в Германия", каза Клопо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LIVERPOOL FOREVER

    2 1 Отговор
    ЛИВЪРПУЛ - Реал Мадурит 3 : 0 !!!