Last news in Fakti

13 Април, 2021 18:45 1 287 1

Моуриньо: Не си правя илюзии, че Тотнъм ще завърши в топ 4

  • моуриньо-
  • класиране-
  • точки-
  • топ 4-
  • шампионска лига-
  • тотнъм

"Загубата в неделя ни отдалечи много от Шампионската лига", заяви мениджърът на "шпорите"

Моуриньо: Не си правя илюзии, че Тотнъм ще завърши в топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че е почти невъзможно тимът му да завърши в първата четворка на Висшата лига. Португалецът сподели, че той и играчите му трябва да продължат напред и да се надяват на по-добри дни.

В момента Тотнъм се намира на седма позиция във временното класиране с 49 точки. Четвъртият Уест Хям е с 55. До края на първенството остават седем кръга.

"Ако трябва да съм честен, според мен завършване в четворката е вече почти невъзможно. Да, 7 мача не са малко, това са 21 точки и ние трябва да се борим, но загубата в неделя ни отдалечи много от Шампионската лига. Не искам да си правим излишни илюзии, че имаме шанс, ще опитаме, ще направим, каквото можем, но съм склонен да насочим по-скоро усилията си към завършване в топ 6 и поне да не пропуснем европейските турнири. Да не забравяме, че ни предстои и финал за Карабао Къп, мач, който също може да ни изпрати в Европа. Продължаваме напред и ще се надяваме на по-добри дни", каза Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    0 0 Отговор
    Стига си дрънкал глупости. Прост ти е време да се оттеглиш.