Last news in Fakti

14 Април, 2021 17:18 2 029 2

Бивш играч на Ювентус: Роналдо никога не е бил лидер в отборите, в които е играл

  • мауро-
  • лидер-
  • ювентус-
  • роналдо-
  • раздяла

"Роналдо може да започне нов етап на друго място, а Юве ще се освободи от огромна финансова тежест", заяви Масимо Мауро

Бивш играч на Ювентус: Роналдо никога не е бил лидер в отборите, в които е играл - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият халф на Ювентус Масимо Мауро отправи остра критика срещу суперзвездата на тима Кристиано Роналдо. Според него португалецът е по-скоро индивидуалист, отколкото лидер, като също така посъветва “бианконерите” да се разделят с петкратния носител на “Златната топка”.

"Роналдо никога не е бил лидер в отборите, в които е играл, и никога няма да бъде такъв. Той е като компания и за него е по-важен оборотът му, отколкото успеха на тима. Кристиано не дърпа своите съотборници напред. Вместо това винаги иска от тях да му подават топката, за да бележи голове. Той е голям индивидуалист, а не отборен играч.

На индивидуално ниво Роналдо се представя добре, тъй като винаги бележи. Не може да се каже, че не отговаря на очакванията. Също така е огромен по отношение на маркетинга. От гледна точка на спортните резултати обаче Ювентус не се справя по-добре в сравнение с периода преди неговото идване. Тимът дори е по-зле в Шампионската лига сега, отколкото преди. Ето защо най-добре е двете страни да се разделят. Роналдо може да започне нов етап на друго място, а Юве ще се освободи от огромна финансова тежест”, коментира 58-годишният Мауро пред “Гадзета дело спорт”.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бадр Хари

    11 4 Отговор
    Роналдо е бастун, както и феновете му!

    Коментиран от #2

  • 2 РОНАЛДО

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бадр Хари":

    Е НАЙ ДОБРИЯТ, А ПЪК БАЙ БЪДЪР ХАРИТО ИЗЧЕЗНА СЛЕД СЧУПВАНЕТО НА РЪКАТА И КРАКЪ ВЕЧЕ НЕ ГО БРОЯТ ВЪОБЩЕ.РИКО ВЕРХОВЕН ПИТА КЪДЕ Е БЪДЪР ХАРИТО ДА ГО НАРИТА ПАК ХАХАХА.