Last news in Fakti

15 Април, 2021 12:44 1 959 6

Преговорите между Левски и Хубчев продължават

  • петър хубчев-
  • футбол-
  • левски

Нормално е да ги боли от начина, по който се разделихме, каза Тити Папазов

Преговорите между Левски и Хубчев продължават - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите на ръководството в Левски с бившия наставник на първия отбор Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков и Левон Апкарян за обезщетенията, които трябва да получат, продължават.

Както е известно, те бяха освободени от клуба през миналия юни. Впоследствие те отнесоха въпроса към ФИФА и осъдиха "сините". Така 26-кратните шампиони са длъжни да изплатят всички задължения към тях, които са около 1 милион лева.

Изпълнителният директор Павел Колев бе назначен да разговаря с тях, но двете страни не намериха общ език.

„С Хубчев и екипа му силно се надявам, че ще се разберем. Нормално е да ги боли от начина, по който се разделихме. Трябва да отбележим и положителните неща, които те направиха“, каза членът на Надзорния съвет на столичани Константин Папазов в „Игра в центъра“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 седящият бик

    7 3 Отговор
    хубчев е от малкото мъжкари в родния футбол. и за да се обърне кам фифа, фафа и фуфа, значи е бил засегнат много. дано се разберат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 цоко

    6 1 Отговор
    Абе баш говеда , стига се размотавайте !!! Развързвайте кесиите и плащайте , че се е събрала ОПАШКА !!! Ако ви подкарат да плащате на НАП и другите дето си мълчат за сега , друго освен ФАЛИТ не ви остава
    Ревльо , ти къде се буташ в шамарите бе , та ти ревеш без бой !!!
  • 4 Мимчят

    4 0 Отговор
    Много трудно ще е това разбиране и конценсус,няма да има,докато не си получат всичко,а дори предполагам и с лихвите.Така че спукана е работата Дано се падне от тотото някой милион и им се издължат,а те да си платят за онова менте ,насиру-посиру дето го привлякоха и всчко ще е квит.....
  • 5 Тито

    1 1 Отговор
    ПЛАААЩАЙЙЙЙЙ
  • 6 Просто

    1 0 Отговор
    Договорът си е договор, като се отмяташ-плащаш!