15 Април, 2021 17:14 1 557 1

Артета: Бъдещето ми в Арсенал зависи от Лига Европа

  • артета-
  • лига европа-
  • отпадане-
  • бъдеще-
  • уволнение-
  • славия прага-
  • арсенал

"Ако отпаднем и от този турнир, може би просто сезонът ще приключи", заяви мениджърът на "артилеристите"

Артета: Бъдещето ми в Арсенал зависи от Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че това дали ще остане в клуба зависи от представянето на отбора в Лига Европа. Днес "топчиите" гостуват на Славия Прага от 22:00 часа. Първата среща в Лондон завърши при резултат 1:1.

"Чака ни изключително важен мач, който сме задължени да спечелим. Ако отпаднем и от този турнир, може би просто сезонът ще приключи. Много хора разчитат на нас, феновете се надяват, че можем да играем на финал, защото прекрасно осъзнават, че Арсенал е застрашен да не играе в Европа. Никой не иска това, подобно нещо не подхожда на толкова голям клуб, но нещата са в нашите ръце".

"Трябва да си свършим работата, да отстраним Славия и да сме крачка по-близо до големия финал. Знаете, че във финалните двубои всичко е възможно, затова първо ние трябва да стигнем до решаващия мач за трофея. Вярвам в отбора си и зная, че ще успеем да се справим. Убеден съм, че от представянето ни в Лига Европа много зависи дали ще остана на работа и през новата кампания. Това ще бъде определящо за ръководството, за да вземе решение, но както е било винаги във футбола, резултатите ще решат моето бъдеще. Аз съм оптимист и искам да видя Арсенал на финала в Лига Европа", каза Артета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 0 Отговор
    Аз съм фен на Арсенал и ме кефи, че излизаш и казваш истината каквато е. Не мълчиш за бъдещето си както много други твои колеги които плюят и се оправдават с футболистите.Това е самата истина. Бравооо!!!