15 Април, 2021 18:57 1 370 2

Александър Томаш: Етър е част от война, в която отделните сблъсъци не топлят

  • томаш-
  • война-
  • оцеляване-
  • efbet лига-
  • ботев враца-
  • берое-
  • етър

"Нашата цел, нашата кауза е спасението на тима и оцеляването в Първа лига", разкри наставникът на "болярите"

Александър Томаш: Етър е част от война, в която отделните сблъсъци не топлят - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Етър Александър Томаш коментира предстоящата среща с Ботев (Враца), която е в петък от 17:15 часа на стадион "Ивайло".

"Успехът в Стара Загора е в миналото.. Предстои ни пряка битка с Ботев (Враца). Ако не успеем в този двубой, то победата срещу Берое едва ли ще има голяма стойност. Етър е част от война, в която отделните сблъсъци не топлят. Нашата цел, нашата кауза е спасението на тима и оцеляването в Първа лига. Вярвам, че добрата игра в миналия кръг ще вдъхне допълнително самочувствие, вяра и сили на моите футболисти", написа Томаш във "Фейсбук".

"Съперникът е корав и опрян до стената. Те са опасни и трябва да дадем максимума от себе си, за да успеем. Искам да излезем на терена с чисти глави и отворени сърца. “Ивайло” е нашата крепост и трябва да я защитим. Длъжни сме да загърбим проблемите и да играем на върха на възможностите си. Трябва да го направим за себе си и за всички, които ни подкрепят и вярват в нас. Нека по-добрият победи и това да е... Етър", добави треньорът на "виолетовите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    5 0 Отговор
    Ако съдийството е честно и е феърплей, ЕТЪР дори има шанс да играе бараж с третия за ЕКТ. Много силна игра за Великотърновци, но загубиха много точки досега заради съдийски грешки.
  • 2 Ицо

    2 0 Отговор
    Мястото на ЕТЪР е във футболния елит на България! Това е отбор с история, с традиции, с фенове, които го обичат до гроб! Нека не забравяме, какви футболисти са израстнали като такива имено в ЕТЪР! Успех Боляри!