Last news in Fakti

16 Април, 2021 09:27 2 745 2

ЦСКА с нов директор!

  • цска-
  • футбол-
  • директор-
  • ива уорън

Уорън бе част от Пирин до октомври миналата година, когато напусна и стана председател на Комисията по женски футбол към БФС

ЦСКА с нов директор! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Пирин Благоевград - Ива Уорън, вече е маркетингов директор на ЦСКА. Тя си е поставила за цел още в първите два месеца да развие сериозно маркетинга на "червените", което ще бъде трудна задача, с оглед последствията от пандемията и малкото приходи, влизащи в касата на клуба.

Уорън бе част от Пирин до октомври миналата година, когато напусна и стана председател на Комисията по женски футбол към БФС. Преди това имаше ключова роля в създаването на Пирин Лейдис - женския отбор на "орлетата".

Заедно със съпруга си, Уорън посещава доста от домакинските мачове на "червените", на които демонстрира близки отношения с техническия директор в клуба - Алън Пардю. Не е изключено именно англичанинът да има основна роля за назначаването на Уорън.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    3 5 Отговор
    Много подходящ избор, тъкмо за женствения отбор на Литекс- София.
  • 2 Svilar and all

    3 0 Отговор
    Имаха нужда от такава позиция , в условия на 21 век . ЦСКА трябва да стане модерен клуб и работата с феновете трябва да се дигитализира.