Last news in Fakti

16 Април, 2021 09:47 2 501 7

Левски се сблъска с нов проблем

  • левски-
  • футбол-
  • проблеми

Този път не става дума за финансови затруднения или контузени играчи, тъй като това се превърна в ежедневие на „Герена“

Левски се сблъска с нов проблем - 1
Снимка: БГНЕС

Левски се сблъска с нов проблем в подготовката си за заключителната част от редовния сезон и началото на плейофите в efbet Лигата, съобщава Мач Телеграф.

Този път не става дума за финансови затруднения или контузени играчи, тъй като това се превърна в ежедневие на „Герена“. Проблемът на „сините“ е със започналия на 13 април мюсюлмански празничен месец Рамазан.

През този период всички ревностни последователи на Аллах се пречистват, спазвайки строги пости. Те не ядат и пиян нищо през светлата част на денонощието, която става все по-дълга.

В Левски строг пост ще спазват мароканецът Фейсал Рерас и ганаецът Насиру Мохамед. Въпреки интензивните тренировки и решаващите мачове през три дни, двамата няма да направят никакъв компромис и ще спазват стриктните правила на Рамазана.

Това означава, че Рерас и Мохамед няма да са в пълноценна форма в предстоящите срещи с Лудогорец, Локомотив Пловдив и ЦСКА, както и в първите срещи от плейофния цикъл.

Нападателят Билал Бари, който също е мароканец, но е роден във Франция и не спазва стриктно каноните на исляма. Възстановеният от контузия Ребин Сулака, който е от иракско-кюрдски произход, също няма да създаде проблем в това отношение. Той е католически християнин.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско ануса раев

    8 2 Отговор
    Свиквайте
  • 2 Кощунство

    15 5 Отговор
    С паметта на Апостола! Докога в отбора, носещ името на най-великия българин ще има негри, мюсюлмани, берачи на банани, анонимни туристи, марсианци и всякаква сган, която няма нищо общо с България?!
    Сменете си името на обора, нещастници! Не позорете името на великия Апостол!

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Гошо катъра

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кощунство":

    Правилно да си върнат старото име динамо-подуяне

    Коментиран от #6

  • 4 Мим33

    5 1 Отговор
    Абе с този насиру ,само проблеми.Отървайте се от него, по скоро,а и другия дето го взехте Рерас.За какъв чеп са ви.На насиру Хубчев да си го вземе в къщи и да си му плаща...
  • 5 ААААААААААА

    3 1 Отговор
    В Турция им раздават БАНАНИ. Е не за "задният двор" за подпомагане
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чернокож китаец

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кощунство":

    Еми то като в отбора на българската армия да има само чернокожи.