Last news in Fakti

16 Април, 2021 12:07 1 994 1

Пол Погба нападна Жозе Моуриньо

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • оле гунар солскяер

Разликата между Оле и Моуриньо е, че сегашният мениджър не би се нахвърлил върху футболистите си

Пол Погба нападна Жозе Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, нападна бившия мениджър на клуба - Жозе Моуриньо. Двамата не се долюбваха особено при престоя на португалеца на "Олд Трафорд" и това си пролича отново в едно от последните изказвания на Погба.

"Разликата между Оле и Моуриньо е, че сегашният мениджър не би се нахвърлил върху футболистите си", заяви звездата пред "Sky Sports".

"Вероятно Солскяер не би залагал на прегрешилите футболисти, но не и да ги загърби все едно вече не са живи. Това е разликата между двамата. Понякога с Моуриньо бяхме в прекрасни отношения, а на следващия ден вече нямаш идея какво е станало. Беше странно, не мога да Ви го обясня, така и не разбрах какво се случи", призна Погба.

След победата на Юнайтед с 3:1 над сегашния отбор на Специалния - Тотнъм, португалецът отново недоволства.

"Убеден съм, че Жозе е казал нещо, което да накара хората да го коментират. Той обича да прави така. Ние спечелихме, а той загуби, но дори не пожела да коментира самата среща, а искаше да обсъди нечий баща. Познаваме го, това е точно в негов стил”, допълни футболистът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    6 1 Отговор
    Мауриньо винаги е бил жалък. Винаги. Жалък треньор. Набеден за добър тренер, а всъщност е едно голямо нищо. Това е