16 Април, 2021 15:22 1 967 1

Нова вълна със заразени от коронавирус в Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • маркиньос-
  • перейра-
  • ваксинация

Бразилците Маркиньос и Джонатан Перейра са заразени, но в добро състояние и са под домашна карантина

Нова вълна със заразени от коронавирус в Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Пловдив) понесе пореден удар от пандемията от COVID-19. Двама играчи на „канарчетата“ са дали положителни проби след мача с Ботев (Враца). Бразилците Маркиньос и Джонатан Перейра са заразени, но в добро състояние и са под домашна карантина, отбелязва официалният сайт на „канарчетата“.

Те няма да играят за „жълто-черните“ в утрешния мач със Славия. Двубоят пропуска и Димитър Тонев, който е със сериозни проблеми в кръста. Сърцатият играч е в състояние пред дискова херния и ще бъде подложен на лечение.

Само преди дни футболистите и служителите на Ботев (Пловдив) се подложиха на ваксиниране с първа доза на ваксината на „Пфайзер“. Както е известно, през последните седмици заразени с COVID-19 сред „канарчетата“ се оказаха треньорът Азрудин Валентич, асистентите му Стефан Стоянов и Сърджан Проданович, анализаторът Кристиан Тиритело, както и футболистите Мишел Еспиноса и Салиф Сисе.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковида

    2 0 Отговор
    Нормално,който не е разбрал още, след "ваксината" всички се заразяват.Нали и болниците се напълниха след така наречените "Зелени коридори".Такъв геноцид не е имало в България досега!