Last news in Fakti

16 Април, 2021 15:44 1 074 1

Бензема е много близо до нов договор с Реал Мадрид

  • бензема-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • преподписване-
  • срок

Очаква се французинът да преподпише още преди края на тази кампания

Бензема е много близо до нов договор с Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е на път да подпише нов договор с тима, съобщава “Марка”. Очаква се това да се случи още преди края на тази кампания.

Настоящият контракт на 33-годишния нападател изтича догодина, но ще бъде удължен с още един сезон до лятото на 2023-а. Така в клуба ще спазят своята политика да преподписват с играчите над 30-годишна възраст само за още една кампания. Този път обаче те ще го сторят още сега, за да избегнат подобна ситуация като с изтичащите договори на Серхио Рамос, Лукас Васкес и Лука Модрич. От изданието подчертават, че преговорите между Бензема и ръководството винаги са бързи и безпроблемни, тъй като играчът никога не е имал сериозни претенции и не е изявявал желание да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу".

Бившият френски национал е съществена част от състава на Зинедин Зидан, като през настоящия сезон има 25 гола и 6 асистенции в 36 мача във всички турнири. Той е част от клуба от лятото на 2009 година насам и е петият най-голям голмайстор в историята на мадридчани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ФК " РЕАЛ МАДРИД " ОТ ГОДИНА СЕ СПАСЯВА И ПРОБУТВА ОТ КУПЕНИТЕ ФУТБОЛНИ СЪДИИ ---ТОЧНО КОКТО СЕ ПРОБУТВА И ЗАЩИТАВА - ФК " МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД " !!!!!!!!!!!!!!!!!