Last news in Fakti

16 Април, 2021 19:28 1 667 0

Гуардиола: Възхищавам се на Томас Тухел

  • гуардиола-
  • тухел-
  • възхищение-
  • хвалба-
  • манчестър сити-
  • псж-
  • челси

"От самото начало знаех, че ще свърши добра работа в Челси", заяви мениджърът на Манчестър Сити

Гуардиола: Възхищавам се на Томас Тухел - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола засипа с похвали колегата си Томас Тухел преди мача с Челси утре. Двата тима излизат един срещу друг в 1/2-финал от турнира за ФА Къп. Срещата стартира в 19:30 часа и ще се състои на стадион "Уембли"

"Много съм щастлив за играчите, които в миналото не са го постигали, че са на полуфинал в Шампионската лига. Сега бихме искали да стигнем и до финала за ФА Къп. След това ще се фокусираме върху Астън Вила и ПСЖ. Сега ще бъде много по-лесно. Представете си да трябваше да играем този мач, след като бяхме отпаднали от ШЛ. Бих искал да имаме няколко дни повече за почивка и подготовка, но програмата си е програма".

"Познавам Тухел още от времето, когато беше в Майнц. Аз бях в Байерн, а той след това отиде в Дортмунд и на отбора му трябваше един или двама мача, за да заиграе както той иска. Трудно е да поемеш отбор в средата на сезона, но той има богат опит да побеждава в топ клуб като ПСЖ. Сега е в друг такъв. От самото начало знаех, че ще свърши добра работа. Той знае, че му се възхищавам. Знае и колко добър мениджър е. Ще бъде добра битка", каза Пеп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА