16 Април, 2021 19:57 1 733 0

Счупиха носа на Андрей Гълъбинов

  • нос-
  • счупване-
  • тренировка-
  • специя-
  • гълъбинов-
  • болоня

Таранът ще пропусне мача на неговия Специя срещу Болоня

Счупиха носа на Андрей Гълъбинов - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Специя Андрей Гълъбинов ще пропусне предстоящия шампионатен мач срещу Болоня на Валентин Антов. Българският нападател е с фрактура на носа. Той е бил уцелен в лицето с топка на тренировката в сряда и няма да бъде на разположение на своя тим за срещата през уикенда, информираха местните медии.

Гълъбинов вероятно ще бъде извън групата на Специя и за срещата с лидера Интер в междинния кръг идната сряда, но може да се завърне за двубоя срещу Дженоа, когато вероятно ще носи специална защитна маска.

Родният нападател получи контузия още в самото начало на сезона, поради който дълго отсъстваше от терените. Едва през януари той се завърна в игра и дори получи повиквателна за националния тим на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА