Last news in Fakti

17 Април, 2021 11:01 6 112 1

Президентът на Барса каза тежката си дума за Меси

  • жоан лапорта-
  • лионел меси-
  • нов договор

През миналата година Меси направи всичко възможно, за да напусне „Камп Ноу”, но в крайна сметка реши да изпълни договора си с каталунците

Президентът на Барса каза тежката си дума за Меси - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта сподели, че е „убеден”, че Лионел Меси иска да подпише нов договор с клуба.

Бъдещето на аржентинския нападател е обект на много спекулации в последните месеци, след като самият той заяви, че ще вземе окончателното си решение в края на сезона, когато всъщност изтича настоящият му контракт с испанския гранд.

През миналата година Меси направи всичко възможно, за да напусне „Камп Ноу”, но в крайна сметка реши да изпълни договора си с каталунците.

„Всичко върви добре. Ще направя всичко по възможностите на клуба, за да продължи с нас. Това е което правим. Лео е много мотивиран. Той е изключителен човек, който иска да продължи с Барса, убеден съм в това”, сподели Жоан Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MESSI

    3 2 Отговор
    AХ ПАРИ ИМАТЕ ЛИ ?????