Last news in Fakti

17 Април, 2021 16:20 6 827 1

Лоша новина за щаба на Ювентус. Свързана е с Роналдо

  • ювентус-
  • аталанта-
  • кристиано роналдо-
  • контузия

Налага се португалската суперзвезда на Юве да пропусне мача с Аталанта заради травма

Лоша новина за щаба на Ювентус. Свързана е с Роналдо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще пропусне утрешния двубой на „бианконерите“ с Аталанта в Бергамо. Треньорът на италианския шампион Андреа Пирло съобщи новината на днешната пресконференция и заяви, че със сигурност Пауло Дибала ще стартира сред титулярите.

„Имаме важен отсъстващ. Кристиано няма да участва в мача заради проблем в ръката. За нас би било твърде рисковано да го използваме в Бергамо. Надявам се, че ще може да се възстанови за двубоя в Сряда срещу Парма“, заяви Пирло.

„Проблемът с Кристиано възникна в последния мач. Той не успя да тренира през седмицата по начина, по който искаше и предпочитаме да не рискуваме с неговото включване“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    1 1 Отговор
    Утре в Московската опера ще се играе ; По Тревата : , и ще го чакат за играта !!!