18 Април, 2021 21:33 2 732 15

Царско село шокира ЦСКА (ВИДЕО)

  • царско село-
  • цска-
  • 2:1-
  • efbet лига

ЦСКА игра и повече от час игра с 10 човека, след като капитанът Петър Занев бе изгонен за два жълти картона в 34-ата минута

Царско село шокира ЦСКА (ВИДЕО) - 1
Кадър: Diema sport

Отборът на ЦСКА загуби визитата си на Царско село с 1:2 в мач от 24-ия кръг от родната efbet Лига. Отборът на ЦСКА, който бе воден от асистента на Любослав Пенев – Пабло Караско, изигра много слаб мач във визитата си, като действията на играчите бяха мудни, а идеята в игра липсваше напълно. Царско село успя да се възползва от анемичните „червени” действия и спечели трите точки в столичното дерби на кръга.

ЦСКА игра и повече от час игра с 10 човека, след като капитанът Петър Занев бе изгонен за два жълти картона в 34-ата минута. Именно Занев пък фаулира Димитър Костадинов за дузпа, а Костадинов даде тон за успеха за домакините. Резервата Бисмарк Чарлс изравни резултата в 75-ата минута, но брилянтен гол на Реян Даскалов в последната минута от добавеното време матира „червените”. Гостите имаха претенции при втория гол, който дойде след грешно отсъден тъч в тяхна вреда.

Първият шанс в срещата дойде след по-малко от минута игра. Капитанът на Царско село Реян Даскалов шутира силно към вратата на ЦСКА, но неточно и топката отиде аут. По-активните действия донесоха до гол за домакините. Петър Занев извърши нарушение срещу Димитър Костадинов в наказателното поле на ЦСКА и реферът Гидженов отсъди дузпа. Зад топката застана Димитър Костадинов, който с удар тип "паненка" откри резултата - 1:0.

В 24-ата минута дойде първият удар за "червените". Това беше амбициозен опит на Жорди Кайседо, който шутира от далечно разстояние, но прекралено слабо, за да затрудни Пласид. Постепенно гостите натиснаха съперника, а на два пъти Мартин Смоленски атакува вратата на Царско село, но и двата не затрудниха хаитянския вратар.

След 34 минути игра капитанът на ЦСКА Петър Занев бе изгонен от рефера Гидженов. Гостите направиха груба грешка при разиграването на топката и Царско село се възползва. Ален Стеванович напредна и бе фаулиран от Занев, който получи втория си жълт картон и остави своите с 10 човека до края на мача.

Двата отбора се прибраха при резултат 1:0 за Царско село на почивка, а определено може да се потвърди, че "червените" изиграха изключително слабо първо полувреме и съвсем логично "царете" имаха превес след първата част. Треньорският щаб на ЦСКА прецени да извади след час игра Жорди Кайседо, който не стори абсолютно нищо в срещата, а на негово място се появи Бисмарк Чарлс. Същата бе и съдбата за Жул Кейта, който бе сменен от Митко Митков.

Стартът на второто полувреме на "Арена Царско село" не видя нещо особено в игрово естество, като гостите не успяха да притеснят по някакъв начин своя съперник. Първият шанс за гол пред ЦСКА дойде в 66-ата минута. Тогава се стигна до опасен изстрел на Пламен Гълъбов след ъгловия удар, но топката се отби в рамото на Луис Педро и отиде в корнер.

Четвърт час преди края на редовното време ЦСКА изравни резултата. Греъм Кери достави топката след центриране от фаул в наказателното поле на "царете", а резервата Чарлс се извиси и с глава матира Пласид - 1:1.

Капитанът на "царете" Реян Даскалов бе големият герой в последната минута на срещата. Той отправи топовен изстрел посока вратата на Густаво Бусато след избита топка от фаул и кълбото влетя в "червената" врата.

В следващия кръг ЦСКА приема опашкаря Монтана, докато за Царско село предстои визита на Берое.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pirpok9.9.2016

    15 14 Отговор
    Честита титла, другари припоци! Да живей светлата дата 09.09.2016 год.! Уррраааааа.....

    Коментиран от #12

  • 2 Стоян Александров

    15 8 Отговор
    А за далаверата с Лудогорец нещо да кажете ? Детектор на лъжата ? Измамния мач в Разград. Многото заложени пари за този мач ?

    Коментиран от #14

  • 3 Аре

    16 5 Отговор
    Който не му харесва да духа супата...

    Коментиран от #8

  • 4 Елмьдьо

    12 9 Отговор
    ГОНИМ КУПА ТИТЛА ДУМИ НА ЕДНОМЬДИЯ.

    Коментиран от #5

  • 5 Бибочко

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Елмьдьо":

    И най-малко класиране в групите на ШЛ :-)
  • 6 Пръц

    8 7 Отговор
    Заглавието да се чете: Стойне Манолов шокира ФБЕТ със знанието на двете Цеки.
  • 7 Луд от гората

    11 5 Отговор
    Чичовото ги е научил да духат супата
  • 8 GRUH

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Аре":

    Азащо мълчи супата
  • 9 Waterwet

    4 6 Отговор
    Горчиво!!!
  • 10 Пак Съм Аз

    10 4 Отговор
    Люмбертооо ОСТАВКА ЧИЧОВОТО!! По-добре Тити Папазов да е тренер..
  • 11 1912

    2 2 Отговор
    Е всички виждат как се решават нещата в нашето мило първенство! Вчера не ни дадоха чиста дузпа срешу Славия, а днес чорбата пада с несъществуваща дузпа! Така ще е докато едни президенти на клубове работят в БФС, а други, не.
    Кога ще видим такива отсъждания срещу Лудогорец? На тях като им се закучи играта веднага виждаме съдийското рамо.
    Жалко, но Ботев ще играе във втората четворка и ще се бори да не изпадне.
  • 12 Така всеки може

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Pirpok9.9.2016":

    Реферът не се поколеба да посочи точката за изпълнение на дузпа. Повторенията ни убедиха, че по скоро има нарушение в атака, но съдията бе категоричен. Зад топката застана Димитър Костадинов и хладнокръвно преодоля Бусато за 1:0.

    В последната минута от мача домакините стигнаха до успеха. Раян Даскалов отбеляза страхотен гол с удар извън наказателното поле. Секунди преди гола страничният съдия отсъди грешно странично хвърляне и така се стигна до попадението.

    Коментиран от #13

  • 13 СДД

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Така всеки може":

    В ТРИ ПОРЕДНИ КРЪГА СВИРЯТ ДУЗПИ СРЕЩУ ЦСКА, с всяка следваща все повече изсмукана от съдията. В ТРИ ПОРЕДНИ КРЪГА! Дузпите срещу Лудогорец ги видяхме само в Евротурнирите, в България е забранено!
  • 14 Варна

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Далаверата всички я виждати е само в една посока! В ТРИ ПОРЕДНИ КРЪГА СВИРЯТ ДУЗПИ СРЕЩУ ЦСКА, с всяка следваща все повече изсмукана от съдията. В ТРИ ПОРЕДНИ КРЪГА! Дузпите срещу Лудогорец ги видяхме само в Евротурнирите, в България е забранено!

    Коментиран от #15

  • 15 Спарта

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Варна":

    И трите дузпи са със решаващо значение за изходите на срещите! Само за последните 3 кръга, чрез грешни съдийски отсъждания, на Лудогорец бяха подарени +2 точки, а на ЦСКА бяха отнети -6 точки. Това са ФАКТИТЕ и всички виждат как се печели шампионат.