18 Април, 2021 22:50 3 458 10

"Лудогорец" постигна категоричен успех над "Левски" на "Герена" (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • левски-
  • 3:0-
  • efbet лига

"Лудогорец" възстанови преднината си от девет точки пред втория Локомотив (Пловдив), докато "Левски" отстъпи с една позиция в таблицата и вече е девети за сметка на Царско село, чийто тим по-рано победи ЦСКА с 2:1

"Лудогорец" постигна категоричен успех над "Левски" на "Герена" (ВИДЕО) - 1
Снимка: levski.bg

„Левски“ загуби от „Лудогорец“ с 0:3 в последен мач от 24-ия кръг. Първото попадение падна в 8-ата минута, когато Кирил Десподов навлезе в наказателното поле, пусна към Кешеру, който прати топката във вратата на Микулич. В 11-ата разградчани удвоиха аванса си. Каули Оливейра вкара втори гол с изстрел от границата на наказателното поле, а в 77-ата реализира и за 0:3.

В 16-ата минута Мартин Райнов пробва изстрел от дистанция, но прати топката над вратата на Кахлина. Минута по-късно Микулич улови топката преди Кешеру да успее да играе с нея.

В 23-ата минута Мартин Петков стреля в стената от фаул, а след това Живко Атанасов опита задна ножица, но прати топката в аут.

В 30-ата минута Мартин Петков центрира в наказателното поле, но топката излезе в аут. Две минути след това Михайлович опита удар с глава, но Кахлина улови.

В 36-ата минута Мартин Петков стреля покрай вратата на шампионите Три минути по-късно Текпетей пусна остър пас към Десподов, но той не успя да я засече.

Две минути преди края на първото полувреме Здравко Димитров влезе на мястото на Ивайло Найденов.

В 49-ата минута Кахлина без особени затруднения отрази удар на Здравко Димитров. В 52-ата минута Бари не успя да отправи удар и вместо във вратата на Кахлина прати топката в аут.

Десет минути след това Андриан Краев стреля покрай вратата на Кахлина. Последва седми корнер за "сините" в мача, но изпълнението му не доведе до опасност. В 67-ата минута Сисиньо центрира в наказателното поле, но Живко Атанасов се намеси добре.

В 70-ата минута Ману пробва силен диагонален удар, но не намери целта.

В 77-ата минута Елвис Ману излезе сам срещу вратаря, Микулич изби, но Каули добави топката с глава за 0:3.

Така Лудогорец възстанови преднината си от девет точки пред втория Локомотив (Пловдив), докато Левски отстъпи с една позиция в таблицата и вече е девети за сметка на Царско село, чийто тим по-рано победи ЦСКА с 2:1.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коронавирус

    22 2 Отговор
    С президент Раев толкова.
  • 2 Недоразумение

    22 2 Отговор
    Левски в момента олицетворяват цялостното ни състояние. Много надежди, приказки и ...... накрая нищо съществено. Не случайно е казано - Цялата ни работа, като футбола ! и .... т.н.
  • 3 да питам

    8 6 Отговор
    Нормално ли е , лефскар да ме пита , ЦСКА на колко точки изостава от Лайногорец ??! 🤫

    Коментиран от #4, #5

  • 4 ясно

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "да питам":

    Белите и Жълтите ще ритат да решат за Б-група....
  • 5 ала бала

    8 11 Отговор

    До коментар #3 от "да питам":

    Абе ловешки евроидиоти, вас ако Лудогорец не ви подари един мачна 5 години вие и 1 победа няма да имате срещу шампиона. Където ви хванат за първенство ви клатят, ти имаш наглостта да пишеш,като тая година и калъфката май няма да вземете ,а ще я вземе Локо Пловдив.
  • 6 Синю Сърдце

    3 4 Отговор
    Съдията се подигра с трудът на момчетата ! Гледаме напред , ще се борим за оставане в групата !

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Синю Сърдце":

    ТИРЕТО си забравил.сърца оранжеви с ТИРЕ.
  • 8 Мимч

    1 0 Отговор
    Абе,това показва,че с тези екъдърници футбол в Левски няма да има и колкото по рано ги изгонят,толкова по добре,за да не петнят името свято.Дано Наско най после го проумее и вземе по сериозни мерки.Те пари не заслужават.Да вървят в ,,В,,гр. да играят за по 500-600 лв....,но не и в Левски...

    Коментиран от #9

  • 9 ЕГН

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мимч":

    С настроение и хъс ли ходиш на работа ако не са ти плащали от няколко месеца? Много лесно е да се каже , че петнят името ама и името не трябва да се петни само !

    Коментиран от #10

  • 10 Мим

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ЕГН":

    Ами да ти кажа тук една цирма наистина не е плащала от 6 м.на хората по около мминималната,че и по надолу заплата,ама хората пак ходят и се надяват.Та това е сега в БГ...