18 Април, 2021 23:10 1 222 0

Лестър надхитри Саутхемптън и е на финал за ФА Къп срещу Челси

  • лестър-
  • саутхемптън-
  • 1:0-
  • фа къп

"Лисиците" ще се изправят срещу Челси в битка за трофея на 15 май на стадион "Уембли"

Лестър надхитри Саутхемптън и е на финал за ФА Къп срещу Челси - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лестър се класира за финала на Купата на Англия за първи път от 1969 г. Отборът на Брендън Роджърс победи Саутхамптън с 1:0. Келечи Ихеаначо отбеляза единственото попадение в 55-ата минута. "Лисиците" ще се изправят срещу Челси в битка за трофея на 15 май на стадион "Уембли".

Срещата се игра пред 4000 фенове на "Уембли". Събитието бе тест в схемата за завръщане на публиката по трибуните. Билетите бяха дадени на жители на лондонския квартал Брент, където се намира националния стадион.

Зрителите бяха свидетели на доста скучен мач, в който Саутхамптън изглеждаше апатичен и почти не застраши вратата на съперника. "Светците" не отправиха нито един точен удар към вратата през целия двубой.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА