20 Април, 2021 12:32 1 736 7

Ново предизвикателство пред Левски: Свиват бюджета от лятото!

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • бюджет-
  • финансови проблеми

Причината е лошото финансово състояние на "сините"

Ново предизвикателство пред Левски: Свиват бюджета от лятото! - 1
Снимка: БГНЕС

Бюджетът в Левски за пореден път ще бъде свит. От лятото ще бъдат намалени още повече разходите на клуба, съобщава "Тема спорт". Причината е лошото финансово състояние на "сините".

Индикации за това нещо дойдоха през миналата седмица, когато част от чужденците на тима пуснаха официални писмо до УЕФА, в които сигнализират, че имат да получават по три заплати.

Очаква се скоро те да получат по едно от дължимите възнаграждения, благодарение на първия транш от трансфера на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед.

Шефовете на Левски обаче планират с по-голямата част от сумата, която ще бъде около 700 хиляди долара, да погасят стари задължения към вече бивши свои играчи и служители.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    8 0 Отговор
    То хубаво със счетоводството, ама не разбирам дали най-сетне ще започнат и да играят.
  • 2 Мим33

    8 1 Отговор
    Финансовото положение ще се оправи тогава,когато Наско разбере,че акциите трябва да се дадът на добър бизнесмен,но не като титито,а наистина чичко паричко.Дотогава ще е все така,от зле по зле....
  • 3 ГЕРЕН

    6 0 Отговор
    А БЕ... СИРАКОВ АКО Е ВЯРНО
    БЕГАЙ БЪРЗО. НЕ СТАВА.
  • 4 цоко

    2 0 Отговор
    Насо , все още ли си вярваш , че можеш да правиш от пръднята боя ???!!! Да ти кажа ясно и точно : НЕ СТАВА !!! А на "русенец" - " гладна мечка , хоро не играе " !!! Те чужденците са дошли за пари , а не за лъжи !!!
  • 5 Сираков

    2 0 Отговор
    Кажи за оня Билал Бари ли какъв не знам какъв защо дадохте 50 000 лв. А ти от тези колко присвои, Сираков ти не разбра ли че си прокоба за "Левски". Докато си там нищо хубаво не чака любимия клуб и техните привърженици. Само едно питане:В качеството на какъв взе Веско Минев на треньор ли или футболист или..... При положение че, Краси Петров стои без работа и показал какво може този млад човек. Сираков бегай далече, че наближава не само съблича е!
  • 6 Баждека

    2 0 Отговор
    Финансист на какво? Нямате пет лева в джоба финансист! Да може след време като гложенския левскар баждечката да извива ръце. Сираков вземи да ходиш на работа като всички хора по осем часа на ден, не се изявавай като собственик защото не си такъв!
  • 7 Горо

    0 0 Отговор
    Свиват бюджета, за да има Наско Раев повече джобни пари!