Last news in Fakti

20 Април, 2021 13:05 1 585 3

Ерик Кантона се присъедини към опозицията на създаването на Европейска Суперлига

  • ерик кантона-
  • футбол-
  • фенове-
  • европейска спуперлига-
  • суперлига

От една година гледаме по телевизията мачовете на най-добрите отбори в света с най-добрите играчи в света

Ерик Кантона се присъедини към опозицията на създаването на Европейска Суперлига - 1

Една от иконите на Манчестър Юнайтед - Ерик Кантона се присъедини към опозицията на създаването на Европейска Суперлига.

„От една година гледаме по телевизията мачовете на най-добрите отбори в света с най-добрите играчи в света. И въпреки това е безумно скучно. Защото на трибуните няма фенове, които да пеят и да подкрепят отборите си.

Феновете са най-важното нещо във футбола. Те трябва да бъдат уважавани. Големите клубове питаха ли ги за мнението им, когато обмисляха идеята за тази Суперлига? За съжаление не, и това е жалко”, смята Кантона.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ерик Кантона

    15 2 Отговор
    The Great. Един от най-големите мъжкари (в добрия смисъл на думата) в историята на футбола.
  • 2 Оня

    3 5 Отговор
    Суперлигата ще стане реалност , сега или за в бъдеще. Така върви светът , и ако суперлигата е само за пари , то какво Шампионска лига?
    Разликата е само това че УЕФА няма да участва в разпределянето на парите , и затова реват толкова корумпетата , а не че ги грее , че малките отбори ще умрат! Това е грозната истина. Очаквам в един момент УЕФА и богатите клубове да се разберат, и тогава никой няма да му дреме за феърплея , и всичко ще е точно!
  • 3 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ЕГАТИ ПРОБЛЕМА !?!?!? НАЛИ ИМАМЕ УЕФА И ФИФА ,КОИТО ДА ОТСТРАНЯТ ОТБОРИТЕ НА " СУПЕРЛИГАТА" ОТ СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ !?!? НЕКА СИ ИГРАЯТ СУПЕРЛИГА - НЯМА СПИРАЧКА - НО ДА СИ ИГРАЯТ САМО СУПЕРЛИГА -САМО СУПЕРЛИГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!