Last news in Fakti

20 Април, 2021 14:45 2 074 1

Официално: Тотнъм назначи заместник на Жозе Моуриньо

  • райън мейсън-
  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • треньор

29-годишният Мейсън ще бъде подпомаган в работата си от Крис Пауъл и Найджъл Гибс като помощници

Официално: Тотнъм назначи заместник на Жозе Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм назначи официално Райън Мейсън за временно изпълняващ функциите на мениджър до края на сезона на мястото на уволнения в понеделник Жозе Моуриньо.

29-годишният Мейсън ще бъде подпомаган в работата си от Крис Пауъл и Найджъл Гибс като помощници. Мишел Ворм ще бъде треньор на вратарите, а бившият капитан на "шпорите" Ледли Кинг запазва ролята си в треньорския щаб.

Райън Мейсън, който има един мач за националния отбор на Англия, е юноша на Тотнъм, като между 2008 и 2016 година има 70 мача и 4 гола за клуба. През 2016 година той премина в Хъл Сити за рекордната за "тигрите" сума от 13 милиона лири, но година и половина по-късно бе принуден да прекрати кариерата си предсрочно, след като получи тежка черепна травма след сблъсък с Гари Кейхил в мач между Челси и Хъл.

Дебютът на Мейсън начело на Тотнъм ще бъде в сряда в шампионатния мач със Саутхямптън, а в неделя той може да донесе първи трофей на "шпорите" от повече от десетилетие, ако тимът спечели финала за купата на Лигата срещу Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    1 1 Отговор
    Та ша к госпожа Питрова