Last news in Fakti

20 Април, 2021 16:31 3 415 5

Английски клуб е пред оттегляне от Суперлигата

  • английски клуб-
  • суперлига-
  • отказване-
  • европейска суперлига

Във въпросния клуб вече са започнали спешни вътрешни дискусии с цел да изберат най-доброто за отбора, което в никакъв случай не включва война с феновете

Английски клуб е пред оттегляне от Суперлигата - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Един отбор от „голямата английска шестица“ обмисля сериозно дали да не се оттегли от Европейската Суперлига, пише The Times. Шефовете на въпросния клуб били смаяни от размера на опозицията срещу новия проект, включително и от своите фенове.

Във въпросния клуб вече са започнали спешни вътрешни дискусии с цел да изберат най-доброто за отбора, което в никакъв случай не включва война с феновете.

От Англия не разкриват за кой клуб става дума, но уточняват, че със сигурност не е нито Ливърпул, нито Манчестър Юнайтед, които са сред инициаторите на идеята. Според журналиста Алекс Уикъм един измежду Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Тотнъм е на прага да се оттегли от проекта.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха-ха-ха

    4 0 Отговор
    Малка бях, излъгаха ме!

    Коментиран от #3

  • 2 сжтръ т

    6 4 Отговор
    Вероятно става дума за Челси. Те са с най-сериозните фенове от трите клуба
  • 3 Койг

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха-ха-ха":

    ... ама на снимката е Емиратс
  • 4 Влабо

    1 1 Отговор
    Арсенал е с най-много фенове,на Емирейтс имаше около 20 хиляди вчера, само около стадиона, те го казаха.
  • 5 Четник

    0 1 Отговор
    Не е само заради това.Борис Джонсън заплаши клубовете,че ще бъдат изхвърлени от ФА къп а футболистите от националните отбори.В Ливърпул е чудо,феновете са бесни.