20 Април, 2021 18:07 2 216 3

Президентът на УЕФА изригна срещу отцепниците: Направихте голяма грешка

  • александър чеферин-
  • уефа-
  • суперлига-
  • английски клубове

Любопитно е, че Александър Чеферин се обърна към английските клубове

Президентът на УЕФА изригна срещу отцепниците: Направихте голяма грешка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново се обърна към клубовете, които обявиха, че ще участват в Суперлигата. По време на Конгреса на УЕФА той обяви, че все още има време въпросите отбори да си вземат поука и да поправят "огромната грешка, която са направили". Любопитно е, че той се обърна към английските клубове.

"Искам да се обърна към собствениците на някои английски клубове", заяви Чеферин. "Господа, направихте огромна грешка. Някои ще кажат, че това е алчност, други презрение, арогантност или пълно непознаване на футболната култура на Англия, но всъщност това няма значение", каза той.

"Това, което има значение е да промени мнението си, всеки прави грешки. Английските фенове заслужават да си поправите грешката, те заслужават уважение", заяви Чеферин.

"Всички правителства са с нас, всички фенове са с нас, всички журналисти са с нас. Има няколко хора от другата страна. Ще им позволим ли да ни вземат футбола? Не, няма да го позволим", добави Чеферин.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеналдо

    7 3 Отговор
    Сега и фиат - фарари требва да си напайкат собствен шампионат( проверяваха им колата болтчв по болче и накрая нищо не откриха)!!!???
    Форццццца фарари!!!???
  • 2 Реалист

    11 0 Отговор
    Според мен ФИФА и УЕФА бяха една от малкото области, в които банкерската( еврейска) мафия нямаха участие. В същото време виждаха, че там играят огромни пари, спечелени почти без инвестиции, и без никакъв риск, основно от реклами и от тв права. Това според мен е в основата на това разцепление. Ще дадат на задлъжнялите грандове няколко млрд. долара, за да ги спасят от фалит, но в замяна ще отчупят огромно парче от футболната баница. В основата на всички проблеми на земята са тези пусти пари, и основно техните печатари.
  • 3 Ссс

    5 0 Отговор
    Целият фарс е финансиран от J. P. Morgan.
    Няма какво повече да говоря. Това е просто следващият троянски кон за Европа, след Брекзит