Last news in Fakti

20 Април, 2021 18:48 3 202 4

Моуриньо зарадва феновете си след шокиращото уволнение от Тотнъм

  • жозе моуриньо-
  • моуриньо-
  • нов отбор

Според букмейкърите най-голям фаворит за подписа на Специалния е италианският Ювентус, който в момента е 4-ти в Серия А

Моуриньо зарадва феновете си след шокиращото уволнение от Тотнъм - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Жозе Моуриньо намекна, че няма да остане дълго без работа. Вчера португалецът бе уволнен от Тотнъм, но в едно от интервютата след това сподели, че няма нужда от никаква почивка и е готов за оферти.

„Нямам нужда от почивки или презареждане на батериите. Аз винаги съм във футбола”, сподели Моуриньо.

Според букмейкърите най-голям фаворит за подписа на Специалния е италианският Ювентус, който в момента е 4-ти в Серия А. Моуриньо не успя да спечели нито един трофей с Тотнъм и бе уволнен само шест дни преди финала на „шпорите” за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех, ако имаше

    1 2 Отговор
    начин да дойде в Roma...
  • 2 Мими

    5 4 Отговор
    Моу е класа и винаги ще има отбори , които се нуждаят от време. Той беше в прекрасни отношения с президента даниел леви ,но тотнъм нямаха пари да купят класни нападатели и разчитаха само на хари кейн и сон. И силите им не стигнаха да имат повече победи защото играеха мачове през 3 дни. Хари беше контузен и сон беше контузен. Президентът закъса финансово едно заради заема за стадиона и второ заради пандемията и привличането на звезди от други отбори се оказа пагубно за тотнъм. И жозе го отнесе. Но всяко зло за добро. Надявам се тотнъм да победи ман.сити и вдигне купата на лигата.

    Коментиран от #4

  • 3 Мими

    3 1 Отговор
    За моуриньо надявам се ще има оферти от всички закъсали отбори. Той е амбициозен и тактиката му не е остаряла а предизвикателна. Той е в унисон с новите идеи и иновации. Просто има играчи които играят по стари заучени правила и не се замислят да играят в колектив а искат да изпъкнат индивидуално. А във футбола трябва при всяка ситуация не конкретно да контузиш противника а да измислиш умен ход да избягаш от него като светкавично подадеш топката на свой съотборник. Забавянето е вредно. Искат се умения и техника и не да се луташ и да се чудиш на кого да подадеш защото противника е вече до теб и те дебне.
  • 4 ЕвроЗона

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мими":

    Адмирации Мими! Не знаех, че има фенки на Тотнъм и Моу в България. Дано само Кейн е в кондиция с/у Сити!