Last news in Fakti

20 Април, 2021 19:28 3 892 2

Вече е ясно къде ще се бият Джошуа и Фюри

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • боб аръм-
  • саудитска арабия

Легендарният промоутър Боб Аръм съобщи, че двубоят ще се проведе в Саудитска Арабия

Вече е ясно къде ще се бият Джошуа и Фюри - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дългоочакваният сблъсък между Тайсън Фюри (30-0-1) и Антъни Джошуа (24-1) за обединение на всички световни титли в тежка категория ще се проведе в Саудитска Арабия. Това обяви мениджърът на шампиона на WBC Боб Аръм, предава boec.bg. Легендарният промоутър е потвърдил тази новина пред колегата журналист Майкъл Бенсън. По думите му, първият от двата предвидени двубоя ще е в Близкия изток, като арабите са извадили най-солидната оферта, за да организират паметното събитие.

„Боб Аръм потвърди Саудитска Арабия като мястото, за което са се споразумели за двубоя на Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Той допълни, че най-вероятно градът ще е Джеда (Еди Хърн каза, че ще е пред 20 хиляди зрители на закрито). Има три опции за датата – 24 и 31 юли, или 7 август”, написа на профила си в социалните мрежи Бенсън.

„Краля на циганите” Фюри вече е в САЩ, където от две седмици тренира в Лас Вегас. Той на няколко пъти се закани на Ей Джей, че ще може да го довърши с един удар и да приключи кариерата му. От своя страна шампионът на WBA, WBO, IBF и IBO контрира, че Тайсън вече няма къде да се скрие и скоро ще прибере и неговия пояс. Сумата, за която се спекулира, че през лятото ще имаме нов, абсолютен световен шампион, пък варира от 200 до 500 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Тиквата

    9 0 Отговор
    Тез и двамата ще ги бия на избори.
  • 2 Дааа

    0 1 Отговор
    Все тая къде ще се бият...Много важно!