20 Април, 2021 20:58 2 107 4

Лудница: треньорът на Сасуоло иска бойкот на мача с Милан

  • роберто де зерби-
  • сасуоло-
  • милан-
  • европейска суперлига-
  • суперлига

Де Зерби е бесен от създадената Европейска Суперлига и не иска играчите му да играят срещу Милан

Лудница: треньорът на Сасуоло иска бойкот на мача с Милан - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Треньорът на Сасуоло Роберто Де Зерби е бесен от създадената Европейска Суперлига и заяви, че би предпочел да не изведе тима си в утрешния мач с Милан.

„Не искам да играя срещу Милан, защото те са част от тези три клуба, но ако изпълнителният директор Джовани Карневали ме принуди, ще отида за гостуването“, заяви Де Зерби.

„Толкова съм ядосан, че вчера говорих за това с момчетата в продължение на 30 минути. Понякога е правилно да спрем, както правехме в училище. Ядосвам се, защото в неделя станахме свидетели на държавен преврат. Футболът принадлежи на всички. Сякаш синът на обикновен работник не може да мечтае да стане хирург, адвокат или лекар. Ако тези клубове са пълни с дългове, трябва да си зададат няколко въпроса как управляват бизнеса си“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корупция

    16 3 Отговор
    Да ги извадят от евротурнирите и вътрешните първенства.....

    Коментиран от #3

  • 2 Дам

    6 2 Отговор
    Като фен на Милан, мога само да го подкрепят!
  • 3 Корупцията

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Корупция":

    оти я няма ли в тая твоя възлюбена уефа 😆
  • 4 Четник

    0 0 Отговор
    Футболът трябва да си върне традициите.Клубовете във вишата лига станаха почти недостъпни за обикновеният фен,който водеше децата си на мачове и ги възпитаваше да обичат клуба като него.Щените на билетите станаха космически,минимум 70£ ако можеш да се доредиш на кофти място.Евала на часовникарите от Tribus спонсори на Ливърпул,теглиха една майна на собственика и се ометоха.