21 Април, 2021 18:20 1 407 4

Легенда на Локо Пд за мача с Левски: Ние сме по-добрият отбор

  • георги василев – гочо-
  • локо пловдив-
  • левски-
  • футбол

Това е футболът и логичното е Локомотив Пловдив да победи Левски в предстоящия двубой

Легенда на Локо Пд за мача с Левски: Ние сме по-добрият отбор - 1

Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев – Гочо даде своето мнение относно предстоящата среща на пловдивчани с Левски на „Лаута“.

„За мен Локомотив е по-добрият отбор в този момент и очаквам черно-белите да победят. Сините не се представят добре в последните мачове и според мен пловдивчани трябва да спечелят този двубой“, заяви Василев пред „Тема Спорт“.

„Александър Тунчев си върши отлично работата и резултатите го показват. Отборът върви напред, което е много добре“, добави още той. Легендата на Локомотив говори и за представянето на Георги Минчев, който отбеляза три попадения в последните два мача за тима.

„Хубавото е, че започна редовно да отбелязва голове. Представя се силно и в момента се намира във форма. Забелязвам, че играе с голямо желание и се раздава. Това е футболът и логичното е Локомотив Пловдив да победи Левски в предстоящия двубой“, каза Гочо Василев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    3 0 Отговор
    Батка в футбола,само на терена се доказва кой е по добър.
  • 2 Гюлбахча

    2 0 Отговор
    Този поне е възпитан и много примерен в приказките. Уважаван от всички за разлика от повечето превъзбудени глупаци около тоя клуб.
    Разбира се, че на терена се доказва.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Ако имаше логика във футбола,букмейкърите щяха да фалират.....
  • 4 KENEPHBG

    2 0 Отговор
    Гледам Спърс v Сейнтс. Кво да гледам орките в kenephа - жалки на терена и извън него.