Last news in Fakti

21 Април, 2021 22:26 2 247 8

Локо Пд победи Левски, "сините" без нито един точен удар

  • локомотив пловдив-
  • левски-
  • футбол

Столичани като цяло не затрудниха по никакъв начин отбраната на "смърфовете" и закономерно загубиха във втори пореден мач - 1:0

Локо Пд победи Левски, "сините" без нито един точен удар - 1

Локомотив (Пловдив) победи Левски с 1:0 в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Кристиян Илич вкара единствения гол в мача в началото на второто полувреме.

"Сините" така и не отправиха точен удар във вратата на своя съперник в рамките на двубоя. Столичани като цяло не затрудниха по никакъв начин отбраната на "смърфовете" и закономерно загубиха във втори пореден мач. Дълбоко в добавеното време Насиру Мохамед можеше да донесе точка на своя отбор, но отблизо с глава не намери очертанията на вратата.

Пловдивчани остават на второ място с 52 точки. Левски е девети с 28 точки, а в неделя се изправя срещу ЦСКА.

Двубоят започна с по-активни действия на домакините. В 3-ата минута Бирсент Карагарен проби отдясно и центрира остро към Момчил Цветанов, но той не успя да засече във вратата.

Малко след това "сините" сами се вкараха в беля. Тома Даске сбърка за пореден път в пореден мач. Френският защитник затрудни максимално Звонимир Микулич с връщането си назад. Вратарят в последния момент успя да избие топката пред голлинията.

В 15-ата минута Георги Минчев надскочи Живко Атанасов след центриране в наказателното поле, но стреля над вратата.

Две минути след това дойде и първият точен удар във вратата на Левски. Дейвид Малембана отправи сулен шут от пряк свободен удар от около 25 метра, но не затрудни стража на столичани. В 27-ата минута Лукас Масоеро също отправи неточен удар към вратата на гостите.

След половин час голова възможност се откри и пред Митко Илиев. Парвиз Умарбаев проби през центъра и чукна към капитана отдясно на наказателното поле. Илиев отправи удар към десния горен ъгъл, но прати топката над вратата.

Десет минути след това шут на Петър Витанов мина над вратата. В края на полувремето Карагарен се озова на стрелкова позиция в наказателното поле след извеждащ пас на Витанов. Националът стреля в близкия ъгъл, но Микулич спаси.

Втората част започна идентично на първата. Кристиян Илич получи в наказателното поле и отправи удар, който вратарят на Левски отрази.

В 49-ата минута Локомотив поведе. Топката стигна до Карагарен отдясно. Фланговият нападател пусна страхотен пас по земя за Илич на далечната греда. Халфът бе забравен от Даске и на празна врата нямаше как да сбърка - 1:0.

В 61-ата минута със страхотен пропуск се отличи Митко Илиев. Цветанов получи отляво, напредна и с успоредно подаване намери нападателя. Капитанът на "смърфовете" от няколко метра обаче не успя да насочи във вратата.

Живко Миланов пусна в игра Билал Бари и Мартин Петков в опит да промени развоя на срещата. В 68-ата минута мароканският нападател получи отляво, справи се със защитник и отправи шут от далечна дистанция, който след рикошет мина над вратата.

В 80-ата минута "смърфовете" пропуснаха нова добра възможност за попадение. Кристиан Гомис отне топката от Мартин Райнов в центъра и намери Умарбаев. Таджикистанският халф пусна към Митко Илиев в наказателното поле, който направи финт на Галчев, след което върна към Умарбаев. Той отправи удар, който мина покрай гредата.

В добавеното време Гомис от малък ъгъл опита да изненада Микулич, но стражът се справи и спаси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалит и да закриват

    18 2 Отговор
    Какво се туткат ????????????????? ЯСНО Е !!!!!!!!
  • 2 Крайно време е

    13 3 Отговор
    Всички отбори, имащи имена на наши революционери - Левски, Ботев, Волов и т.н. да бъдат преименувани! Ако е необходимо занраната да се въведе съз спец закон!

    Коментиран от #4

  • 3 Tarnovetz

    9 2 Отговор
    Динамо-Подуене-Шишовци-Бойковци-мафия
  • 4 Пловдивчанин

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Крайно време е":

    Първо закриване на всички мафиотски структури с ведомствени имена от комунизма: ЦСКА-Литекс например, или моите съграждани: шампионите Локо-Велбъжд-ВИС2. Няма такава държава
  • 5 къде е

    5 0 Отговор
    Татунчо ала Тите?!Пак лапнаха само един комат!...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левскар от 1960 година !

    7 0 Отговор
    Това е най слабият отбор, който съм гледал !
    БИБИТКО разби отбора ! Срам ме е от публиката на "сините" ! Седят и гледат,като тикви,какво се
    случва там !!! А имахме най готината агитка !

    Коментиран от #8

  • 8 Коронавирус

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар от 1960 година !":

    С президент Раев толкова.