Last news in Fakti

22 Април, 2021 16:18 1 215 0

Дилан остава в Царско село, няма да преминава в ЦСКА

  • царско село-
  • цска-
  • дилан мертенс

Дилан Мертенс е преподписал с Царско село

Дилан остава в Царско село, няма да преминава в ЦСКА - 1
Снимка: Спортал

Фланговият играч Дилан Мертенс е преподписал с "царете" - това съобщиха от Царско село. Припомняме, че договорът на футболиста изтича в края на тази кампания.

"Дилан Мертенс подписа днес нов договор с клуба. Преговорите преминаха нормално и ползотворно", заяви президентът на клуба Иво Андреевски.

Относно спекулациите, че ще премине в ЦСКА при бившия си наставник Любослав Пенев, клубното ръководство заявява, че нидерландецът е искал да остане, и че заминаването за "Българска армия" е било само слух.

"И ние четохме тези неща, но както виждате той остава в Царско село. Да, неговият договор изтичаше това лято и той можеше да преговаря свободно с други отбори. Дилан обаче имаше желание да остане при нас, а и ние също искахме да го задържим. Не приемаме подобни слухове, които е ясно, че идват от мениджърска страна и имат конкретни цели. Основните наши играчи имат желание да останат в отбора и сме в активни преговори с тях по отношение на техните договори. Ядрото на отбора ще се запази и през следващата година", допълват още "царете".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА