23 Април, 2021 09:17 2 853 16

Шеф в Левски разкри цялата истина за събитията при "сините"

  • левски-
  • петър ганев-
  • футбол

Вчера медиите написаха, че „сините“ може да се откажат от лиценза си за елита и директно да отидат в Югозападната Трета Лига

Шеф в Левски разкри цялата истина за събитията при "сините" - 1

Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира пред NOVA темата с преминаването на отбора в аматьорския футбол и евентуален фалит на клуба.

Вчера медиите написаха, че „сините“ може да се откажат от лиценза си за елита и директно да отидат в Югозападната Трета Лига. Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков, обаче опроверга информацията. Сега това стори и Ганев.

„Безсмислен разговор как да отиваме във „В“ група и то какво да правим там. Аз дори не разбирам каква е идеята зад едно подобно решение. Това не стои на масата. Левски няма намерение да фалира нарочно или ненарочно. Самият факт, че дължиш заплати не те води автоматично до фалит. Той още се чисти. Много падна списъкът, преди беше много дълъг, с много големи суми. Намаля драстично. Малко са перата на останали такива плащания. Задълженията за миналата година общо взето са изчистени. Разбира се, има текущи проблеми. Няколко месеца не са плащани заплати. Вече говорим за 2021 година“, заяви Ганев пред NOVA.

Той каза и колко близо е Левски до нов спонсор:

„Няма нищо сигурно. Нито нещо на масата, което трябва да се обсъжда от Управителния или от Надзорния съвет. За съжаление сме в тази ситуация от много време“.

Изпълнителният директор Павел Колев е в оставка, но все още изпълнява своите задължения. Ганев коментира и дали Левски може скоро да намери негов заместник:

„Няма към момента кандидатура, която да е била гласувана или нещо подобно“, каза още членът на Надзорния съвет на „сините“.

Левски днес се раздели по взаимно съгласие с дошлия през зимата Ребин Сулака. Към този момент всички други играчи тренират и нямат намерение да напускат клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ади

    15 12 Отговор
    Закривай тоя тумор говежди,точно както сториха със свинския тумор!То в БГ футбола 90% от отборите са ментета с купен лиценз от други отбори
  • 2 Само чекмедже

    24 3 Отговор
    Може да ви спаси. Шиши си би камшика, опраска Божков, вие стояхте и гледахте, нищо не направихте. Сега ревете. Сбогом Марио, влака в бръз. Предизвестена смърт го гледайте. Фалита ви е неизбежен, благодарение на големите левскари Боци и Наско Комарджията. По добре феновете да вземат акциите и да излъчат един теъст от 3-4-ма бизнесмени, истински фенове на Левски, и всички вие да го управлявате, а не Надо да ви краде - имение в Бояна, по един мезонет за щерките и новата G класа! Насето пари в чужбина не е направил, всичко е гепено от Левски, а на комар колко е вътре, поинтересувайте се от старите тарикати на София, ще ви кажат доста неща!
  • 3 И да ви кажа

    24 0 Отговор
    За разлика от вас, аз не искам Левски да го закриват или да изпада. Искам истински мачове и битки, и ако може, но честно и почтено ЦСКА винаги да бие. ЦСКА-ар съм от 1980 година, и обичам този отбор от дете, и въпреки това, искам и Левски да са добре, за да има истински футбол, който България и българските фенове заслужават да има. Сега Македония, ако ни барне поне 3-ка ще ни направи
  • 4 Б.Б.

    12 5 Отговор
    Абе,къв Левски,кви 5 лв.
  • 5 Левски 1914

    17 1 Отговор
    Къде се скри оня Степан да каже каква хубава работа свърши като не защити Божков и послуша Борисов?

    Коментиран от #9, #12

  • 6 111111

    2 0 Отговор
    Колко беше хубаво, когато цяла България субсидираше двата софийски отбора.....................................................

    Коментиран от #11

  • 7 демократ

    3 0 Отговор
    Ганев, Петре - как ти интелигентния мъж се чувстваш до "президента" ви.
  • 8 124

    4 1 Отговор
    Корабът потъва. Божков им подари акциите, но от 1 година Сираков не може да намери финансиране и будалка феновете. И никой не каза добра дума за Божков, че ги извади от тинята. Сега всичко се връща. Некадърниците толкова си могат ...
  • 9 Сандо

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Къде дае?Та те всички тия водачи на агитки са подствени лица и от тях полза никаква,само проблеми.

    Коментиран от #10

  • 10 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сандо":

    Съгласен съм с теб ама сега да излезе тоя Степан и да каже какво му е казал Борисов, защото той каза,че след като не е защитил Божков значи си е свършил работата. Да каже каква работа е свършил?
  • 11 Беше

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "111111":

    Стигнахме 4-то място в света.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Левски

    1 0 Отговор
    съд за васил божков ,който докара Левски до тази криза
  • 16 ь МАЛЪК

    0 0 Отговор
    Истината е , че това е отбора на ВЛАСТТА ! На омразните Шиши и ББ !