23 Април, 2021 11:37 5 609 0

Меси подобри пореден рекорд на Примера дивисион

  • футбол-
  • барселона-
  • лионел меси-
  • примера дивисион-
  • рекорд

Меси стана първият футболист в историята на испанския елит, който вкарва поне 25 попадения в рамките на 12 поредни сезона

 Меси подобри пореден рекорд на Примера дивисион - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси реализира два гола за успеха на тима си с 5:2 над Хетафе. Това позволи на 33-годишния аржентинец да подобри пореден рекорд на Примера дивисион.

Меси стана първият футболист в историята на испанския елит, който вкарва поне 25 попадения в рамките на 12 поредни сезона. Като цяло от началото на сезона той има 30 гола в 36 мача от всички турнири.

С първото си попадение срещу Хетафе, реализирано още в осмата минута, Лионел Меси сложи край на „сухата“ си серия срещу тима от „Колизеум Алфонсо Перес“. Той не се беше разписвал във вратата на отбора от мадридското предградие в три поредни мача.

Интересното е, че от началото на сезона в Примера дивисион капитанът на Барселона е вкарал повече голове отколкото целия отбор на Хетафе – 25:24.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА